Zobacz pojedynczy post
stary 01-08-2008, 18:25   #14
nock keciron
Użytkownik Forum

nock keciron's Avatar

Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: yyy.. zapomnialem

Stan: Aktywny Gracz
Domyślny

Hmm.. według mnie majac premium account lepiej gra sie paladynem, ale to tylko moje zdanie. Sam gralem i rycerzem i paladynem z pacc i to ten drugi byl dla mnie ciekawsza profesja. Wyskilowalem go do 60 skila na goblinach z kamyczkami, a potem juz tylko expilem. na 90 poziomie mialem cos kolo 90 skila, wiec nie bylo zle.

Przejdzmy teraz do expienia:
przed paladynem (mowie tu o poziomach 30-70) na pacc otworem stoja wszystkie respy smokow, dli, v hell, tomby, necro, wyspy goromy (lubilem ta z gs), crystal spidery, ewentualnie nawet frosty (widzialem takich co na 60 poziomie swobodnie tam expili). Od 80 poziomu dostajemy assassin stary, dzieki czemu mozemy zaczac hunty na wrl czy grim reaperach (te ostatnie up&down).

a co z rycerzem? - poziomy od 30-70 - barbariany, zolwie, lizardy lub malpy (wszystki przepchane botterami). Od 60 poziomu mozna probowac siedziec na dragach, jednak o dlach nie ma mowy. Za duzego znaczenia nie maja tu nawet skille - bez odpowiedniej broni nie posiedzisz na niczym lepszym. od 100 poziomu zaczyna sie dopiero robic ciekawie - podobnie jak 80 rp mozemy siedziec na dlach czy marach.

Z czym, ze 100 paladynem siedzimy juz z assassin starami na demonach ;p

Opisalem tu tylko swoje odczucia z gry tymi dwiema profesjami - naprawdę nie musisz sie nimi sugerowac ;]

troche dlugie wyszlo ;p

Ostatnio edytowany przez nock keciron - 01-08-2008 o 18:27.
nock keciron jest offline   Odpowiedz z Cytatem