Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cloudres
oho, widzę że Nikuś się zdenerwował a co do niego to widzę że się zmienił w przeciwieństwie do was... Nie miałem pojęcia ile ma lat i tak naprawdę niewiele mnie to interesuje (patrząc w profil nie wierzyłem podanemu tam wiekowi). Jednak jego i mój poziom stoi o wiele wyżej niż Twój...
@edit
A co do lizania dupy to niby po chuj mi to? Widzę że jedziecie po nim a ja nie widzę powodu i wyrażam swoje zdanie...
|
Nie mam zamiaru sie klocic z Toba bo nie interesujesz mnie zbytnio, ale jak nie wiesz czemu ONI JADA, to znaczy ze nie powinienes sie odzywac.
Widac sobie na to zasluzyl, nic nie dzieje sie bez powodu.
Zapamietaj to sobie.
@edit
A propo zmieninia sie, w czym takim niby sie zmienil?
Bo odkad okradli go na softy (pacc), i nie mial za co kupic pacca, to postanowia okradac wszystkich na wszystko. Zapewne gdyby otrzymal wtedy tego pacca, nie zachowywal by sie tak jak teraz, bo checi na gre mial ogromne. Niestety jest jak jest, chwala innym bo sam stracil bym wartosciowego pixelka. Prawde mowiac nie dziwie mu sie, bo przynajmniej ma kase w rl za to co robi. Ale to juz nie moja sprawa. Wiec przestan to komentowac bo nie znasz go takim jaki byl/jest, wiec nie mozesz okreslic jaki jest jego poziom.