Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nikaia
Czyli uwazasz ze taki care ktory 2 miechy temu byl gimnazjalista, a za miecha bedzie w liceum stal sie w ciagu tego okresu czasu kims nadwyraz inteligentniejszym niz prawde mowiac, miesiac temu?
Mozna wywnioskowac ze wogole nie myslisz i twoje posty reprezentuja zenujacy poziom, ktory TY soba reprezentujesz.
I juz przestan lizac/wlazic mu w dupsko bo przyprawia to innych o mdlosci.
|
Mogę Cię poprawić ?
Więc: Jestem z rocznika 93', czyli za miesiąc będę jeszcze gimnazjalistą w sumie, zawsze mnie coś od was różniło... może to, że potrafię samodzielnie myśleć... (Bez obrazy), jak możesz twierdzić, że on
W OGÓLE nie myśli skoro go nie znasz, może poprostu ma inne poglądy na obecny temat, patrzy na to z innej perspektywy ? Człowieku... "Punkt widzenia, zależy od punktu siedzenia" zastanów się nad swoimi wypowiedziami. Pozatym, nie liże mi dupska, założe się, że poprostu patrzy na to z innej strony niż wy wszyscy.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cloudres
oho, widzę że Nikuś się zdenerwował a co do niego to widzę że się zmienił w przeciwieństwie do was... Nie miałem pojęcia ile ma lat i tak naprawdę niewiele mnie to interesuje (patrząc w profil nie wierzyłem podanemu tam wiekowi). Jednak jego i mój poziom stoi o wiele wyżej niż Twój...
@edit
A co do lizania dupy to niby po chuj mi to? Widzę że jedziecie po nim a ja nie widzę powodu i wyrażam swoje zdanie...
|
Więc, nie zmieniłem się zbytnio, ciągle myśle samodzielnie, nie opieram się na twierdzeniach innych, poprostu mgnę swoją drogą... Mam 15 Lat i naprawde mnie nie obchodzą wasze rozmyślenia na temat mojego wieku, czy też stylu pisania, wybacz Nikai, ale te jego ostatnie zdanie przed Editem to prawda...
Cytuj:
Nie mam zamiaru sie klocic z Toba bo nie interesujesz mnie zbytnio, ale jak nie wiesz czemu ONI JADA, to znaczy ze nie powinienes sie odzywac.
Widac sobie na to zasluzyl, nic nie dzieje sie bez powodu.
Zapamietaj to sobie.
@edit
A propo zmieninia sie, w czym takim niby sie zmienil?
Bo odkad okradli go na softy (pacc), i nie mial za co kupic pacca, to postanowia okradac wszystkich na wszystko. Zapewne gdyby otrzymal wtedy tego pacca, nie zachowywal by sie tak jak teraz, bo checi na gre mial ogromne. Niestety jest jak jest, chwala innym bo sam stracil bym wartosciowego pixelka. Prawde mowiac nie dziwie mu sie, bo przynajmniej ma kase w rl za to co robi. Ale to juz nie moja sprawa. Wiec przestan to komentowac bo nie znasz go takim jaki byl/jest, wiec nie mozesz okreslic jaki jest jego poziom.
|
Od zawsze bylem taki, no cóż, człowiek jest zachłanny, chce posiadać więcej niż ma, do tego dochodzi zazdrość, więc jakoś tak wyszło, przykro mi.
Mam pewnego pacc sellera którego danych nie podam, jednakże znudziła mi się już ta gra do takiego stopnia. Jednak do Ciebie Nikai nic nie miałem, zawsze miałeś ten swój seksowny głos i porachunki z Nicolem, za byle co, jednak zawsze hardo stawiałeś mu czoła nie poddając się jak suczka, broniłeś swojego zdania, nawet jeśli miałeś przepłacić to obcięciem napleta, cóż, chciałem przeprosić oficjalnie Don Witolda, działałem impulsem chwili i zrobiłem to co zrobiłem, jednak podarowałem już pewien jakże wartosciowy prezent jego koledze z rl (Pyrek), aby ten oddał mu wszystko co sobie zarekwirowałem.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Roz'qrw
Nikai ma racje ;<
Powodem jest to ze okradl kolege, jezeli uwazasz ze to jest w porzadku to congratz.
|
Kolegów to masz na dworze (chyba).
Cytuj:
i to nie 1 bo bodajze 3+ i wielu chcial okrasc.
|
Kogo chciałem okraść, mhm... w sumie nikogo z YF/zwolenników YF, nawet jeśli Frut się obrócił do nas plecami to nie chciałem go ojebać nawet gdybym miał okazję, a z Żukiem wyszło jakoś tak... Impuls, Chwila moment i już, o!
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dragones5
Widze, ze Nikai w temacie to zaraz Ci wysle PW z pewnym pytankiem jesli mowisz, ze juz okradl kilku kumpli.
@edit
Nikai odpowiedz mi potem jak mozesz chyba, ze nie masz zielonego pojecia na ten temat.
|
Niestety, jedynymi osobami które wiedzą o moim jakże wspaniałym planie zniszczenia to Ja i Fokus *; Od niego nic nie wyciągniecie, uwierzcie, chociaż on nie ma z tym nic wspólnego, a jeśli masz pytanie odnosnie mojej osoby to zadaj je mi, a nie za plecami, to nie ładnie, troszeczkę kultury.