Temat: Only Honera
Zobacz pojedynczy post
stary 02-08-2008, 09:42   #8440
Niepozorny
Użytkownik Forum

Niepozorny's Avatar

Data dołączenia: 09 07 2006
Lokacja: Dużo za daleko Dlugosc członka: 5,5m
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Niepozorny ma numer GG xxxxxxx
Domyślny

Hmmm...
Więc ;d

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nikaia Pokaż post
1.Mozna by polemizowac.
2.Twoj poziom inteligencji jest wyzszy?
Prosze Cie nie rozsmieszaj nas. W takim razie jak nazwiesz to, ze ciagle wyzywasz, wjezdzasz na Zydow? Zrobili Ci cos? Ojca Ci moze zabili? Jedynie jak mozna to okreslic, to szczeniacka glupota. Pewnie malo o nich wiesz a duzo gadasz.
Zenujacy poziom.
3.Gdyby nie Fokus to dawno bys juz mial moje SCA, jestes nikim bo okradasz jakby nie bylo kolegow. Doszlo to do tego stopnia ze Fokus zmienil passy ktore zawsze miales.
4.Fokus, Ty, Ja, Pyrka, Nicole, Jan i inne osoby ktory gadaja na Vencie z nami.
Gdyby nie Pyrek to dawno bym juz powiedzial o co chodzi.
Możemy polemizować, jednak nie na forum.
Jakby tego nie nazwać, niestety tak, powiedzmy, że każdy ma swoje poglądy polityczne, może jestem Antysemitą? Nie znasz mnie z reala więc nie masz bladego pojęcia na mój temat, i jak na Twój poziom przystało musisz przypominać o moim ojcu, to jest szczeniackie zachowanie.
Nie, nie miałbym Twojego SCA, pozatym Fokus nie zmienił passów, mam je nadal, i nie masz prawa nazywać mnie nikim skoro ANI raz nie spotkalismy się poza światem gier i fantazji Pikselowych.
Mów o co chodzi, i tak GÓWNO WIESZ, taka prawda, przykro mi.
Powtarzam, że NIKT nie wie, absolutnie nikt, poza dwoma osobami .

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoshio Pokaż post
Care naaab OAOSKPOAKSOKAOKSOKAOKS

:*
"O Boże, ale Ty pusty jesteś"
Ludzie, chłopak ma już 14 lat, a dalej zachowuje się jak neandertalczyk...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PoloniaBytomOle Pokaż post
I co tym postem wniosłeś do tematu ?...
Nie znasz ludzi to ich nie oceniaj "debil"
Co byś zrobił "debilu" jakby na ciebie najeżdżali ?
Ciekawe jak ty byś się czuł "debilu"
Ja nic z tym nie zrobie, kompletnie nie obchodzi mnie ich zdanie, niech sobie mówią co chcą, Nikaia udaje mądrego, pewnie pomagają mu pisać te wszystkie "trudniejsze" sformułowania.

Cytuj:
O dżizys nastepny pusty ; d

Znam go dluzej niz ci sie wydaje gadalem z nim na vencie wiec wiem jak sie zachowuje wiec mi niemow ze go nieznam
O Dżizys, a Ty pełny.
Nie znasz mnie dłużej niż Idonex, wybacz, pozatym nie wiesz jak się zachowuje, mieszkasz troche za daleko odemnie żeby o tym wiedzieć, kompletnie mnie nie znasz, pozory mylą, zapamiętaj.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Honerian Pokaż post
CUT

Pozdrooo Honera Hail Nerana!

Ojojoj Frut.... Ratii here ;D!
BRAWO HOMIK, GEJADA FULL ! :*:*

Cytuj:
Z foum :*

Slyszales jaki ma glos? jak sie zachowuje? widziales jak wyglada? (w sumie ja tez nie i dobrze bo by mi syfy wyjebaly jak temu Achinowi OAOSKOAKOSKAOKSOSOSOKSK)

Po tygodniu rozmawiania z nim na vencie stwierdzilem to chyba jest umyslowy caly czas gadal o zydach itp

Może go nie obchodzi mój głos, tak jak Ciebie, onanizujesz się gdy go wspominasz ? Tak się tym rajcujesz, że sam nie wiem do jakiego stopnie Cie podnieca. Co ma wyskakiwanie syfów na twarzy do oglądania zdjęć innych osób ? Zupełnie Cię nie rozumię, jesteś zwykłym szczeniakiem, który myśli, że coś osiągnął wbijając 80 lvl, robiąc POI i przez swoją dziecinną łatwowierność stracić softy. Taka prawda ludzie, kto się dał okraść to ma pecha.
Woa, jestem umysłowy, a Ty nie, nie wykształciłeś tej zdolności ! Ha, ha, ha !
Lepiej gadać o żydach niż "chodź na DLe", zwykle loota nie było, a 2x dsm i rh wpadły w moje łapy, koks.

Cytuj:
Nie, nie placze bo ktos okradl moich kumpli, zreszta okradl raptem 1.
Poprostu wkurza mnie to ze go faworyzujesz, nie wiedziac o co chodzi.
Jest to poprostu glupie.
Ot co.
A propo tekstow o zydach.
Byles z nami na vencie ze "dawno ich nie widziales"?
Bo care mowil o nich zwykle na vencie.

Btw.
Frut po co ta ironia, ja za 300k to bym kupil z 25 paccow na 40 kont :/
Jednego... już wszystko między mną a osobą okradniętą wyjaśnione, więc nie wtrącaj dupy tam gdzie nie musisz, okej ?
Człowieku, napisałbym coś mądrego, lecz jednak być prawicowcem niż lewacką GNIDĄ.

Tak, wypowiedz Fruta nie była ironią, tylko SARKAZMEM, podstawy j. polskiego się kłaniają.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cloudres Pokaż post
Wcale go nie faworyzuję tylko jak widzę że kilka osób najeżdza na jedną nie dając mu szans obrony to staram się wspomóc to osobę(ot taka moja natura, sorry ale tego nie zmienię).

Co do tekstów o Żydach to jak piszę nie widziałem to mam na myśli pisanie antysemickich wypowiedzi na forum a nie piszę o rozmowach które prowadzicie na vencie.
Nie potrzebuje szans obrony, gdyż wiem, że ich zdanie nie wniesie nic nowego do życia, tylko powyzywają mnie, jak dzieci z piaskownicy gdy jeden drugiemu grabki zabierze... To jest tragedia co ta gra robi z NIEKTÓRYMI ludzmi.

Cytuj:
Dobra, skonczmy ta klotnie, nie jest tego warta.
Racja, nie warto kłócić się z osobą niższego pokroju intelektualnego.

Restrukturyzacja Forum, pewno dzieciaki będą dalej chciały pogłębiać ten temat, jednakże ja już wszystko powiedziałem, a Nikai i inne osoby z Venta gówno wiedzą na mój temat, jedyną osobą co CHOĆ TROCHĘ wie coś o mnie to Fokus, ponieważ go znam najdłużej (15lvl pierwszym charem <3).

@A-offtop

Pan Stanislaw[Deleted@76]
Kryagos[Sold@81]
Rafael Magic Druid[Sold@58]
Retired.
Niepozorny jest offline   Odpowiedz z Cytatem