Zobacz pojedynczy post
stary 02-08-2008, 16:00   #203
Grue
Użytkownik Forum

Grue's Avatar

Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje

Grue ma numer GG 8009267
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shiray Pokaż post
Widzisz poziom wiedzy gracza czasami poznajemy po jego poziomie. 20 lock raczej nie ma większego pojęcia o graniu rogue'm, widzę to zwłaszcza jeżeli jego wypowiedzi są stekiem bzdur. Jeżeli mam Cię oceniać nie po levelu a po poziomie wiedzy to jeszcze bardziej się tylko kompromitujesz. Shadowstep 100% na crita? Jakie ip serva?
Co do tematu z buildem locka, to chyba nie czytasz ze zrozumieniem. Mi raczej chodziło o to, że affli na lvling jest najlepsze, imho od 60 do 70 także.
A teraz, proszę Cię, w imieniu swoim i chyba wszystkich grających w tą grę - nie wypowiadaj się już w tym temacie.
A z tym armory, miałem na myśli jak się ma link do armory twojego locka na trailu do tematu z daggerami rogue'a. W każdym razie miałem niezłą zwałę z tego:

Albo masz 10 - 12 lat, albo coraz więcej kretynów sie rodzi poprostu ;x
Btw. fajny podpis.

@Grue i Son_blessed
Używanie Voida w affli lvlingu jest imo błędem. O wiele lepiej jest wystawić impa na phase shift i passive, aby nikt nie mógł go zaatakować. Dzięki temu, że ma najwięcej spirit, staje się baterią many (dark pact), która prawie nigdy się nie kończy. Co więcej Blood Pact daje całkiem spory bonus do staminy. Raidowanie affli tak samo, raid raczej i tak będzie od Ciebie wymagał impa, ale to jest już inny build affli niż na lvling.
Co do impa, wiem, uzywam go na instach, pozniej pewnie raidach (o ile wroce do gry :< ), ale w pve i tak void dla mnie lepszy. Mi sie z nim lepiej gra i niech tak zostanie, moj pierdolony gust... I tak tez kazdy poleca lvlowac z voidem.
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>

-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska --
www.eclipse.net.pl

Grue jest offline   Odpowiedz z Cytatem