Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Capality
a dajmy na to Pogoń Szczecin jakimś cudem gra z Chelsea. Oczywiście ty byś nie poszedł na ten mecz, no bo przecież nie gra twoja najukochańsza drużyna bo nie chcesz patrzeć jak polski klub dostaje w dupę. Co z tego, że możesz zobaczyć gwiazdy światowego formatu na żywo.
|
ojj gościu ; D chciałem was lekko sprowokować, bo zdaje mi się bardziej po "nie których" waszych wypowiedziach, że "gdyby" doszło do meczu Barca-Wisła to większość jechała by na to spotkanie żeby oglądać Barcelonę w akcji. W ogóle po Polakach nie zdziwiłbym się jeżeli jakaś tam grupa kibicowała by Bluagranie.
chce dać tylko do zrozumienia że nasza polska piłka to takie dno że to się w pale nie miesci, i nie dziwie sie polakom ze utożsamiają z zagranicznymi klubami.
nie zmienia to faktu że kibicuję Wiśle, Lechowi i Legii w Pucharach, no ale co do Wisły jestem realistą i jak dojdzie to meczu z Barcą to pooglądamy sobie niezłe strzelanie, chyba że Skorża zagra ustawieniem 1-8-1-1.
z tą Pogonią to pewnie gdyby doszło do jakiegoś meczu w Pucharach tam za kilka lat, to na pewno bym pojechał, ale nie jestem z Krakowa i losy Wisły AŻ tak mnie nie interesują żeby jeździć na ich mecze. wolę w pubie lub w domciu
w ogóle Pogoń-Chelsea

KoHHam Cię :*