Temat: Inne Pierwszy 11 mlvl xO
Zobacz pojedynczy post
stary 02-08-2008, 18:20   #15
Etoric
Użytkownik Forum

Etoric's Avatar

Data dołączenia: 26 10 2005

Poziom: 44
Etoric ma numer GG *3224**
Domyślny

O ile mi sie wydaje, to srednia wieku tutaj wynosi jakies 15/16 lat, 3 klasa gimnazjum, ewentualnie 1 klasa liceum/zawodowki/technikum czy innej szkoly.
Powiedzcie mi, kto z was może wbić w normalny dzień, po szkole 3mln expa? Kto z was bez żadnego przypału może iść o każdej porze na czyszczenie PoI , nie zawalając przy tym szkoły?
Was to pewnie wprawi w oburzenie, ale mogę powiedzieć, że większość hleveli(100 level teraz nie jest high, on teraz nawet nie jest medium)jest kierowanych jeżeli nie przez bot to przez idiotów i imbecyli.
Mały odsetek jest ludzi którzy mają 250+, mają przy tym prace/szkołe/dziewczyne i nie używają przy tym bota.

edit
jeżeli ktoś zacznie skakać tu z zazdrością, to będzie tylko fakt tego, że nie rozumiecie frazy "życie poza komputerem", bo za godzine idę z kolegami na piwo, a 'zazdrość' o czyjś 300 level minie mi za jakieś 2,5 sekundy,wraz z wyłączeniem przeglądarki:[

23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby
23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie

14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa

Ostatnio edytowany przez Etoric - 02-08-2008 o 18:24.
Etoric jest offline   Odpowiedz z Cytatem