Zobacz pojedynczy post
stary 03-08-2008, 00:09   #82
Voniek
eX Moderator

Data dołączenia: 24 09 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mandawiers Pokaż post
troche logiki i znajdziecie odpowiedz...
dla ulatwienia proponuje zporzadzic tabelke i zapisywac w niej wszystkie fakty nawet te szczegolowe , nastepnie jesli jeden do drugiego nie pasuje sprobowac roztrzygnac co jest prawda poprzez inne ... itd itp .... zrobilem byl list do dalszej czesci questu, dla mnie nie do odczytania cos w stylu ksiazek z hell gate (z biblioteki tylko pisane literami) dasudhanizxcjnuiahduia cos w tym stylu.. przy czym znalazlem sporo kamienii wszelakiego rodzaju, no chyba ze ktos siedzi 10h na frostach to lootnie taka sama ilosc.

ps: trzeba miec wysoki lvl, lub sredni czyli 70-90 przy czym nie isc samemu,

ps2: nie pisac na priv bo i tak nie powiem , gdyz i tak pewnie sporo ludzi juz wie o co chodzi a po co ma sie ten quest rozlesc na wikie itd... pewnie bedzie tak jak z demon legami. Narazie proboje zrobic dalsza czesc zdaje mi sie ze powinienm z kims pogadac i oddac mu te kosztownosci ;] wiecej nie mowie.

dodam dla ulatwienia... bo siedze nad tym 5h i raczej nie rozwiklam tego a questa nie dam tak czy siak na tacy... bo noobow do glowkowania nie potrzebuje. Wracajac do tego skarbu ktory udalo mi sie odnalesc, Szukajac w jednym miescie nic nie osiagniesz.
Byłem w skarbcu w kazz i nie powiem jak włączyć dźwignie, jak wziąć klucz z tajnej skrytki w kazz i nie powiem jak zabić guardy! :S
Gadanina...

Demon Legs to od dawna wiadomo, problemy tylko, że jest w nich coś z bossa, ale to już nie ten temat...

MOŻE, może, może... wkurza już mnie to słówko :S Zamiast gadać - róbcie (polaczki). W Tibię nie gram i nie mam zamiaru, szkoda czasu. A to, że piszę takie inne posty, to 'MOŻE :S' ktoś je przeczyta i pomogą mu...