Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryltar
Napisałem też że nie chce nikogo urażac.Mam kumpla co slucha Hip-Hopu i sam twierdzi ze go to z deka demoralizuje.Nauczyciele w mojej szkole tez tak gadaja.Nie mowie ze kazdy jest taki znam tez kilka osob co slucha HH a nie robia bledow ortograficznych i sa inteligentni.
|
A to za sprawą tego, że WIĘKSZOŚĆ ludzi słuchających HH myśli, że on "to czuje", że on jest cool wśród kumpli wogóle.. taki Ziomek Poziomek, z czym wiążą się też wagary, rzucanie książek w kąt i palenie(na przykład) "czegoś". Brzmi to bez sensownie, ale jakby się bliżej przyjżeć to taka jest prawda, jak taki "koleś" będzie już zupełnie rozbity w tym wsyzstkim bierze bejsbol i idzie na stadion, i tu kończy się jego przygoda... Nie musi to oczywiście tak źle wypaść, ale jak wejkdziesz już do paczki takich "sk8ów" to wagary żeby pójść na pizzę, i tak dalej, aż w końcu się oglądasz i patrzysz, że absolutnie nic nie umiesz... Zresztą niektóre teksty HH też postawaiają wiele do życzenia...
A reszta analfabetów dysmózgowców? Albo idzie po papier na dyslektyka albo zlewa ortografie bo jest zbyt trudna...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Magus
I nie mowie tu o czytaniu lektur szkolnych bo wiem ze to twardy orzech do zgryzienia.
|
No ba! Oni mi każą czytać "Anię z zielonkawego pagórka" kiedy ja czytam takie na przykład "My dizeci z dworca zoo", moim zdaniem bez porównania...