Zobacz pojedynczy post
stary 03-08-2008, 17:52   #122
Tharion
Użytkownik Forum

Tharion's Avatar

Data dołączenia: 26 06 2008
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Usunięty
Imię: Thar~
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez lipolop Pokaż post
A ja poczekam na spoilera tego questa (?), według mnie nie ma co zawracać sobie nim głowy gdyż:
-jeżeli będzie to trudny quest z porządnymi nagrodami (rare), to i tak będzie tylko dla PACC, a ja go nie wykonam swoim 50 kinem ;/
-jeżeli będzie to łatwy quest z nagrodami typu 2 diamenty i 3 rubiny to szkoda marnować czas na szukanie rozwiązania.

Pzd. dla wytrwałych
Dla samej zabawy związanej z odkryciem questa, szukaniem itp, RPG poprostu.

Cytuj:
idzcie lepiej parcele sortowac bo do rozwiazywania questow sie nie nadajecie
Wy*******aj expic bo się tylko do tego nadajesz.

Cytuj:
Na 99,9% quest ma powiązanie z banutą Czy nie zauważyliście ,że po update na poziomie -2 banuty pojawiły się głowy węży na ścianach oraz popękane kafelki ?
Bardzo możliwe-te coalbasiny najbardziej.

ok, ktoś wspomniał o orcu shamanie, który summonuje WĘŻE i lootuje się z niego zdechłego węża - myślę, że to może być coś z "dawnych" czasów, tzn pozabijali te węże etc a gdy już się nie dało wydobywać diamentów z nich, to nauczyli się je przyzywać...troche chaotycznie ale co tam.

Teraz pare spraw
Chłopak na 100% wykopał to na bagnach koło Venore.
Port hope/banuta może mieć znaczenie w którejś części questa (np. te coal basiny-bardzo zastanawiające)
Powiązanie z tym mogą mieć Lizardy.

Niemniej zastanawia mnie jednak to, że Sea Serpenty da się otwiera.

Pzdro.
Thar~

Edit:
Przypomniałem teraz sobię że na bagnach w venore jest orc camp, to też może mieć jakieś znaczenie.
Edit nr. 2:
Ktoś w temacie napisał, że sea serpenty, serpent spawny mogą nie być wężami, ma ktoś jakiś pomysł co by w takim razie mogło byc "wężami które dostosowały się do życia w morzu" ?

Ostatnio edytowany przez Tharion - 03-08-2008 o 18:00.
Tharion jest offline