Hmmm... co by tutaj opowiedzieć... ooo... mam...
Pewnego dnia idąc sobie moim 42 knightem do kazz zobaczyłem idącego przede mną RS'a. Pomyślałem sobie, a co tam, zabije, RS miał lvl 13 więc pomyślałem, że ten p secik może wypaść ;D. Po zabiciu go, udałem się gdzieś nad rzekę, żeby poczekać, aż zniknie pz. nagle przybiega 62 Ek. Zaczyna mnie bić. Ja uciekam, uciekałem tak z 10 min. On w tym czasie mnie bił, lecz hity były śmiesznie małe. Oberwałem też z exori. Gdy już wiedziałem, że nie ma co uciekać, zacząłem go atakować. O dziwo wchodziły bardzo dobre hity. Czasami nawet po 100+. Gdy już myślałem, że wygraną mam w kieszeni, przybiegł jego kolega 51 ED, zaczął go siohać, co było równoznaczne z tym, że już padam. Straciłem tylko bp z liną i łopatą i paroma pustymi bp (po uhach) ;p
|
Nie lubię "matoluw"
09:38 Ciekiera [20]: chcesz miec dobre itemki na Selenie?? jak tak to napisz do gm na gg 1148937
15:49 Elite Bloodseeker [8]: Sprzedam zestaw mlodego lucznika lók+ 100 arrows~~~~~
|