Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Andrealfus
są na nich sposoby  wierz mi, są sposoby, ostatnio 120ek wpadl na prostym pytaniu "2+2" dziwne, bo odpisac ze on tu hunci, jest zajete, ze ma iles tam procent do lvl, ile ma kasy potrafil ale ile to 2+2 juz sie zgubil
|
Może był słaby z matmy? Nie rozumiesz człowieku, że nic nie zrobisz botterowi który ma ustawione alarmy i siedzi w domu?
Cytuj:
a wg ciebie na czym ta gra polega? bo wg. mnie na bieganiu w kolo po cave i naciskaniu na potwory, handlowaniu, hunceniu w teamie, staniu pod depo i rozmawianiu z ludzmi, wykonywaniu questow
|
Czy ja wspomniałem o hunceniu w teamie, wykonywaniu quesów na bocie? To jest przyjemnością ale na pewno nie bieganie po cave, szczególnie 70tego eka, który od 50 lvla widzi tylko zółwie.
Cytuj:
i po raz enty pisze : NIE MASZ PRZYJEMNOŚCI Z GRY? NIE MASZ OCHOTY? NIE GRAJ a jesli uzywasz bota to i tak nie nauczysz sie pvp, co wbijesz botem 100lvl i myslisz ze bot sie czegos nauczyl? Potem rosnie zgraja kretynow myslacych ze ma lvl wyzszy to moze serwer podbić a nie umi uciec 2-3 osobą
|
Raczej przeciętny nowy tibijczyk nie wie co to bot, więc nie gadaj - wszyscy botterzy których znam mają pvp znacznie lepsze od przeciętnego gracza i są dobrze znani na serverze.
Cytuj:
co do mozliwosci huncenia lepszych monsterow, skonczcie pierdolic, bedziecie jak lama wascil poty bo nie bedziesz wiedzial jak sie zachować. Bot Cię nie nauczy taktyk ( widzialem ostatnio kretyna bijacego dl'e stojac im przed pyskiem i zastanawiajac sie czemu tak duzo hp traci na 1 jak jego kumple zabija go bez problemu)
|
Jak napisałem wyżej, ktoś kto umie już grać a mu się nie chce robić np. kolejnego chara doskonale wie co i jak, więc co teraz weźmiesz za argument?
/down : nie wiem juz jak ludzia tłumaczyc, w sumie mam to w dupie bo jedynie co moge zrobic to cie wysmiac ze przesiedziales pol zycia przed kompem. Gowno ci da to ze recznie naciskales strzaleczki i biles cyferki jak ja oszczedzajac 2x wiecej czasu moge miec wiecej niz Ty duzo mniejszym kosztem, jakis lvl zawsze moge wbic manualnie a questow i huntow teamowych nikt mi nie kaze na bocie robic. kthxbye
jeszcze dodam : satysfakcje sprawia Ci zapierdzielanie po cave czy wbity lvl? Jeżeli tak, to satysfakcja dla ciebie to zmarnowane 5h czyli mozesz sie juz wiecej nie wypowiadac na ten temat.