Zobacz pojedynczy post
stary 04-08-2008, 12:48   #90
hzaq
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Andrealfus Pokaż post
są na nich sposoby wierz mi, są sposoby, ostatnio 120ek wpadl na prostym pytaniu "2+2" dziwne, bo odpisac ze on tu hunci, jest zajete, ze ma iles tam procent do lvl, ile ma kasy potrafil ale ile to 2+2 juz sie zgubil
Może był słaby z matmy? Nie rozumiesz człowieku, że nic nie zrobisz botterowi który ma ustawione alarmy i siedzi w domu?

Cytuj:
a wg ciebie na czym ta gra polega? bo wg. mnie na bieganiu w kolo po cave i naciskaniu na potwory, handlowaniu, hunceniu w teamie, staniu pod depo i rozmawianiu z ludzmi, wykonywaniu questow
Czy ja wspomniałem o hunceniu w teamie, wykonywaniu quesów na bocie? To jest przyjemnością ale na pewno nie bieganie po cave, szczególnie 70tego eka, który od 50 lvla widzi tylko zółwie.

Cytuj:
i po raz enty pisze : NIE MASZ PRZYJEMNOŚCI Z GRY? NIE MASZ OCHOTY? NIE GRAJ a jesli uzywasz bota to i tak nie nauczysz sie pvp, co wbijesz botem 100lvl i myslisz ze bot sie czegos nauczyl? Potem rosnie zgraja kretynow myslacych ze ma lvl wyzszy to moze serwer podbić a nie umi uciec 2-3 osobą
Raczej przeciętny nowy tibijczyk nie wie co to bot, więc nie gadaj - wszyscy botterzy których znam mają pvp znacznie lepsze od przeciętnego gracza i są dobrze znani na serverze.

Cytuj:
co do mozliwosci huncenia lepszych monsterow, skonczcie pierdolic, bedziecie jak lama wascil poty bo nie bedziesz wiedzial jak sie zachować. Bot Cię nie nauczy taktyk ( widzialem ostatnio kretyna bijacego dl'e stojac im przed pyskiem i zastanawiajac sie czemu tak duzo hp traci na 1 jak jego kumple zabija go bez problemu)
Jak napisałem wyżej, ktoś kto umie już grać a mu się nie chce robić np. kolejnego chara doskonale wie co i jak, więc co teraz weźmiesz za argument?

/down : nie wiem juz jak ludzia tłumaczyc, w sumie mam to w dupie bo jedynie co moge zrobic to cie wysmiac ze przesiedziales pol zycia przed kompem. Gowno ci da to ze recznie naciskales strzaleczki i biles cyferki jak ja oszczedzajac 2x wiecej czasu moge miec wiecej niz Ty duzo mniejszym kosztem, jakis lvl zawsze moge wbic manualnie a questow i huntow teamowych nikt mi nie kaze na bocie robic. kthxbye

jeszcze dodam : satysfakcje sprawia Ci zapierdzielanie po cave czy wbity lvl? Jeżeli tak, to satysfakcja dla ciebie to zmarnowane 5h czyli mozesz sie juz wiecej nie wypowiadac na ten temat.

Ostatnio edytowany przez hzaq - 04-08-2008 o 17:34.