Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mandawiers
Po pierwsze demon legow jest od zajebania myslycie czemu byl ten down tibi chwilowy aby zmienic sposob robienia questu iz byl zalatwy , mimo to teraz tez kilka osob zrobilo...(ten zaraz po update summer, masz zamiar pierdolic glupoty ze prawie nikt nie zrobil, to zamknij pysk i popytaj na aldorze bo tam z 50 osob zrobilo quest) btw jak nie masz h lvla w tibi ani wiekszego pojecia to sie nie odzywaj, po 2 napisalem post ktory mial pomoc to po co zaraz pierdolisz glupoty ze zle mowie... nie wiesz to sie nie odzywaj , widziales , sprawdziales zeby osadzac? sproboj sposoby ktorym ja doszedlem do tego tej tabelki cu.
btw : pozatym nie mozesz nikogo osadzac nawet jak ktos pierdolnie glupote ze szedl z lopata po swampach i wykopal golden helmet poki nie wyjdzie na swiatlo dzienne prawda o zagadce...
|
Zielone - level nie ma nic do rzeczy - mój brat osiągnął najwyżej 46 level za Tibii 7.5 i jestem pewien, że wie o tej grze więcej niż 70% high leveli.
Czerwone - I już wiem, że kłamiesz

Gdybyś wiedział, jak to rozwiąząć, nie wkurzał byś się o to, że ktoś ci nie wierzy. Poza tym to jest forum, na które wchodzi dużo osób, więc powinieneś zachować resztki godności i nie przeklinać.
@topic
Prędzej czy później, na TibiaWiki pojawi się spoiler. Tego nie da się uniknąć.