Zobacz pojedynczy post
stary 04-08-2008, 14:21   #11
ErAgOg
Użytkownik Forum

ErAgOg's Avatar

Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: . . .okolice Szczecina Ilość postów: 8
Wpisy bloga: 21

Stan: Początkujący
Profesja: Rookstayer
Gildia: Mayhem
Świat: Silvera
Poziom: 40~
Skille: 100/200
Poziom mag.: 1
ErAgOg ma numer GG 7360116
Domyślny

http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=187809

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Morgaroth Pokaż post
Skoro będzie podobna do Runescape to na pewno będzie lipa. Mogliby wymyślić coś lepszego.
"sama gra przypominać będzie zapewne Runescape pod względem technicznym"
To tylko domysły Rothesa.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez orromiss Pokaż post
lepiej dobrze zrobić jedną grę, a nie dwie beznadziejnie
Oni już zrobili bardzo dobrze jedną grę, a teraz robią coś dla tych, którzy lubią grać przez przeglądarkę- nowi ludzie= nowe pieniądze. Będzie konkurencja dla Gameforge'a. Właściwie CipSoft zrobił już więcej gier. To nie jest ich drugi projekt.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Be-Mol Pokaż post
Hmm...Bardzo ciekawe ,o ile znam cipki bedzie napewno będzie tam PACC
No to chyba oczywiste? Jaki sens miałoby robienie takiej gry i nic na niej nie zarabiać? I tylko nie gadaj, że dla przyjemności... >.>

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sorcerereq Pokaż post
Ciekaw jestem czy to będzie tak jak WoW, że trzeba płacić za gre :> W końcu CipSoft już tak daleko się posunął przez żadzę pieniędza... nvm

Who knows? :>

Ale przynajmniej wiemy, że będzie 3D, coś nowego

I kolejna gra, w której Szwedzi, Brazylijczycy i Polacy będą się nawzajem zwalczać
Moim zdaniem gracze nie będą się różnić od tych w Tibii, więc kolejna gra w którą przestanę grać po miesiącu, może dwóch :-))
1. Prawie wszyscy twórcy takich gier MMO posunęli się jeszcze dalej przez żądzę pieniądza i nie ma w tym nic dziwnego. Jak się nie podoba, to nie płać i graj w Tibię na FACC. Miliony ludzi płacą co miesiąc abonament w WoWie i nie narzekają.
2. Może w ogóle nie zaczynaj?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sasse Pokaż post
Lepszy eksperyment z nową grą, niż żeby z tibii robić 3D.
Ale jak znam cipsoft, to na poczatku będzie fajne a potem po update'ach (jeśli jakieś będą) to wszystko
*cenzura*
Widocznie słabo znasz CipSoft.

Ostatnio edytowany przez ErAgOg - 04-08-2008 o 18:49. Powód: Tak, tak, to ja popełniłem błąd i to ja nie znam zasad ortografii...
ErAgOg jest offline