04-08-2008, 18:28
|
|
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
Stan: Na Emeryturze
|
By Yoh Asakura:
Cytuj:
Cytuj:
No pokazali właśnie w tym feralnym meczu z Birmingham jak są twardzi. Tak twardzi, że z jednym zawodnikiem więcej zremisowali z jednym z najsłabszych zespołów Premiership tamtego sezonu.
|
Dobra, a co to ma do siły fizycznej ?
Zresztą - powtórki wykazały, że zarówno rzut wolny i jak i karny był przyznany niesłusznie. Zaś Adebayor ciągnięty za spodenki w polu karnym tak, że nie mógł pobiec za piłką - no oczywiście, pan sędzia nie widział. Z arbitrem nikt nie wygra
|
Cytuj:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez capality
mądrzysz się jak nie wiem kto a jak coś pójdzie nie tak jak powinno to "aj bo Hleb to boi się strzelać to niech wy*******a" etc
|
Że Hleb nie strzela to jest fakt. Nawet nie wiem, czy przez całą swoją karierę w Arsenalu strzelił z 10 goli.
|
Cytuj:
Cytuj:
"Nasri słabszy od 16 latka" ale kurwa za sezon lub 5 Nasri będzie rządził w LM, Pucharze UEFA, Premier League, Pucharze Narodów Afryki, CONCAF, pchnięciu kulą i ping pongu kobiet i hodowaniu chomików x.x ogarnij się bo już połowa z nas rzyga "potęgą" Arsenalu
|
Bo jak na razie Nasri prezentuje się gorzej od Jacka. I większy potencjał pokazuje również Jack.
I btw: gdzie się chwaliłem potęgą Arsenalu ? Ja tylko mówię, że Wilshere w ostatnich spotkaniach prezentował się znacznie lepiej niż Robinho, Robben, Nasri i parę innych gwiazdeczek.
|
|
|
|