Zobacz pojedynczy post
stary 04-08-2008, 18:52   #95
Michnik of Celesta
Użytkownik Forum

Michnik of Celesta's Avatar

Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Gdańsk

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 262
Poziom mag.: 28
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez hzaq Pokaż post
/down : nie wiem juz jak ludzia tłumaczyc, w sumie mam to w dupie bo jedynie co moge zrobic to cie wysmiac ze przesiedziales pol zycia przed kompem. Gowno ci da to ze recznie naciskales strzaleczki i biles cyferki jak ja oszczedzajac 2x wiecej czasu moge miec wiecej niz Ty duzo mniejszym kosztem, jakis lvl zawsze moge wbic manualnie a questow i huntow teamowych nikt mi nie kaze na bocie robic. kthxbye
jeszcze dodam : satysfakcje sprawia Ci zapierdzielanie po cave czy wbity lvl? Jeżeli tak, to satysfakcja dla ciebie to zmarnowane 5h czyli mozesz sie juz wiecej nie wypowiadac na ten temat.
Muahahhah ale zajebista satysfakcja , że bot wbił za mnie lvl , omg , jeśli to dla ciebie jest przyjemnością , to ci szczerze współczuje. Ręcznie wbity lvl cieszy (choć ok. 3 lata temu bardziej cieszył , bo było trudniej) , bo się włożyło trochę własnego wkładu.
A co do tematu , palek to ma całkiem dobrze , ale spójrzcie na jego zrąbane leczenie... e san to kompletny shit , a many żre sporo , mas san też sux , niby na np. dużą ilość undead mobów w zasięgu czy djinny ale lanie pojedynczo i tak taniej wychodzi niż ten syf , którym nawet za 150 nie walnę , a 160 many to w końcu ssie. Nie żebym narzekał na swoją profę , tylko leczenie jest po ch*ju