Cytuj:
Oryginalnie napisane przez hzaq
/down : nie wiem juz jak ludzia tłumaczyc, w sumie mam to w dupie bo jedynie co moge zrobic to cie wysmiac ze przesiedziales pol zycia przed kompem. Gowno ci da to ze recznie naciskales strzaleczki i biles cyferki jak ja oszczedzajac 2x wiecej czasu moge miec wiecej niz Ty duzo mniejszym kosztem, jakis lvl zawsze moge wbic manualnie a questow i huntow teamowych nikt mi nie kaze na bocie robic. kthxbye
jeszcze dodam : satysfakcje sprawia Ci zapierdzielanie po cave czy wbity lvl? Jeżeli tak, to satysfakcja dla ciebie to zmarnowane 5h czyli mozesz sie juz wiecej nie wypowiadac na ten temat.
|
Muahahhah ale zajebista satysfakcja , że bot wbił za mnie lvl , omg , jeśli to dla ciebie jest przyjemnością , to ci szczerze współczuje. Ręcznie wbity lvl cieszy (choć ok. 3 lata temu bardziej cieszył , bo było trudniej) , bo się włożyło trochę własnego wkładu.
A co do tematu , palek to ma całkiem dobrze , ale spójrzcie na jego zrąbane leczenie... e san to kompletny shit , a many żre sporo , mas san też sux , niby na np. dużą ilość undead mobów w zasięgu czy djinny ale lanie pojedynczo i tak taniej wychodzi niż ten syf , którym nawet za 150 nie walnę , a 160 many to w końcu ssie. Nie żebym narzekał na swoją profę , tylko leczenie jest po ch*ju