@dżeru
Sęk w tym, że Dysan zrobił więcej sam niż Twoi pro koledzy razem.
Taki Xafer czy Wasz świeżak Ast przez zawiść musieli wpierdolić się z tymi m walllami. Gdybyście popracowali nad reputacją gildii to nikt Wam by nie przeszkadzał. Myślę, że od tego trzeba zacząć. To, że są uczciwi gracze u Was nie świadczy o ogóle. Pamiętaj o odpowiedzialności zbiorowej i o tym, że zawsze ludzie oceniać Waś będą przez pryzmat tych, którzy bocą/kradną czy właśnie zachowują się tak jak Twoi koledzy się zachowywali. Sam szogun powiedział, że sytuacja w gildii nie jest dobra i że jemu się to nie podoba. Może czas, żebyście Wy też do takiego wniosku doszli i zrobili coś z tym?
@up
Byłeś, jesteś i zawsze będziesz idiotą. Wszyscy widzieli filmy i jakoś nikt nie widzi tam bota, tylko Ty. Może za dużo napatrzyłeś się na swojego? Taki z Ciebie pger... 10 miesieć 200 lvl... Nie bądź taki i podziel się skryptami z kolegami z gildii. Wtedy Choch to będą sami pro \o Tak jak Ty ofc. Jeżeli ktoś tu botuje jak nikt inny to właśnie Ty. Pewnie dlatego odszedłeś z fe do choch, bo tu nikt się nie będzie dopieprzać o bota bo wszyscy jesteście siebie warci (z małymi wyjątkami)...
Cyro ja już powiedziałem kim jestem. Teraz powiem Tobie kim Ty jesteś. A jesteś idiotą i pierdolonym analfabetą
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Alp Lauchra
Wziol sie.
|
Widzisz... a raczej nie. Jeżeli jedyną funkcją Twojego mózgu jest podtrzymywanie Cię przy życiu , a tak jest to lepiej stul pysk i nie udzielaj się. Chyba, że wielki Cyrondil(zbanowany za macro :<<<<<) chce podzielić się życiowym doświadczeniem botera. Tak pusto się zrobiło na d lair odkąd Twój bot tam już nie drepta:<