Temat: Serwer Refugia thread
Zobacz pojedynczy post
stary 04-08-2008, 22:06   #11934
Astarot
Użytkownik forum

Data dołączenia: 24 11 2007

Domyślny

masz racje.możliwe że było to dyktowane zawiścią.ale czemu mówisz że zrobił więcej?co on takiego zrobił?właśnie w tym sęk że nic. I jak ktoś mi mówi że boce,to niech mi kurwa pokarze jedno miejsce,jedną sytuacje gdzie mnie widział i złapał na tym.No kur.. jak tu się nie w*****ać jak ktoś Cię bezpodstawnie oskarża bo wjebałeś lvl taki jaki co poniektórym się nieśni nawet w czasie tez szybkim.Po prostu ta gra ma taki wpływ na ludzi że po czasie im odbija.To że ktoś miał duzo czasu na gre nie znaczy odrazu że boci.Zresztą nie będę się tłumaczył takim "szmatławcom"...Tłumaczyć się moge ale tylko na real, nie w grze.Spotkamy się pogadamy wtedy mów co chcesz jak dasz rade ofc.
Pozdro i prosze nie mówcie rzeczy które świadczą o waszej niskiej inteligencji i niskim poziomie gry,choć tu się niema czym chwalić nawet

up!
Dlaczego się nie ujawnisz?daj mi choćby jedną sytuację gdzie widzisz że boce.Człowieku sam niewiesz co mówisz.Dlaczego takie cioty sie właśnie tu wypowiadają.Proste bo tu ich nie możemy zobaczyć jak wygłądają.A chętnie bym się z Tobą spotkał..pzdr

Ostatnio edytowany przez Astarot - 04-08-2008 o 22:13.
Astarot jest offline   Odpowiedz z Cytatem