Temat: Serwer Refugia thread
Zobacz pojedynczy post
stary 04-08-2008, 22:42   #11941
Astarot
Użytkownik forum

Data dołączenia: 24 11 2007

Domyślny

ta właśnie widać że masz mózg.Wszyscy to widzą i chcą powiedziec "gz"...Skoro znasz moje imie to brakuje mi jeszcze jednego...Twoje imie i miejsce zamieszkania,wtedy konkretnie pogadamyWiesz zawsze łatwiej się mówi jak się kogoś nie widzi.Jak się już widzi to nie wystarczy ładnie mówic trzeba wystać przy drugiej osobie i patrzeć mu w oczy.a to już nie jest łatwe...No ale zbaczamy z tematu.Powracając do kwestii inq~, no ma service ma chętnych i dobrzeAle odrazu mu zazdrościc?niema czego niestety...Możemy tylko porównać statystyki jakie kto ma...Tak ChoCh też robiło 2 razy to prawda.Z tego co pamiętam to za drugim podejściem było nas aż 15 z tego 14 zrobiło...no ale to szczegól.o tym queście pogadamy jak go zrobi i będzie miał chociażby 50% skuteczności w co wątpie...nie, nie będe za Toba biegał gdyż nie wart tego jesteś...co by tu jeszcze powiedzieć żeby było na Twoim poziomie bo mój jest zbyt niski podla Twojego
Astarot jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.