Temat: Serwer Refugia thread
Zobacz pojedynczy post
stary 05-08-2008, 00:50   #11946
chiquita banan
Użytkownik Forum

chiquita banan's Avatar

Data dołączenia: 31 05 2005
Lokacja: Łańcut

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ali Banan
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 150
Skille: 93/93
Poziom mag.: 8
chiquita banan ma numer GG 6196286
Domyślny

ale się naczytałem aż zgubiłem wątek, też się wypowiem a co se będe żałował

zaczne od korposa oczywiście: dzięki stary!!

neopostman nie wiem dlaczego ty na choch tak najeżdżasz pogadamy na tibii

astarot widze ze kiedy nie potrafisz uarumentować swoich przekonń to zaczynasz działać zgodnie z prawem pięści i kłów P wg. mnie to ostateczność podejrzewam że już spora bestia z ciebie skoro taki pewny siebie jesteś ale podejrzewam też że reszta graczy to takie chudzinki co siedzą za kompem i cwaniakują bo czują się bezpiecznie w domu (lion dowodzi że 70% bodajrze wypadków zdarza się w domu)

sweet brokacik znam pare osób od was i moge powiedzieć że są tam normalni ludzi ale nie wiem co wam to daje że poprzeszkadzacie innym w grze, jeśli nawet kiedyś ktoś z choch czy moonblades wam coś zrobił to powiem wam coś czego kiedyś nauczyła mnie babcia "ustąp głupszemu"

dysan, adriano podziwiam

argii i astarot jak prowadzicie konwersacje to po co te wyzwiska? troche kultury

Refugia, nasz serwer ma sporo naprawde dobrych graczy są ludzie którzy wybotowali postacie tego nie da się ukryć ale nie wiem co ludziom daje wbijanie sobie nawzajem szpilek ja tobie a ty mnie. Taka przypowieść: Bóg dał polakowi i niemcowi 15 owiec ale polakowi 10 zdechło i usiadł na kamieniu i płacze. Bóg zobaczył krzywde polaka i pyta się go "polaku mam ci dać 10 nowych owiec żebyś miał tyle samo co niemiec?" a polak na to "nie zabij niemcowi żeby on też miał 5" <-- tak się zachowujecie psy ogrodnika, sam nie zje innemu nie da też...

I mój skromny domek, troche bredze bo jest późno wybaczcie i bardzo mnie nie jedźcie.