Temat: Hattrick
Zobacz pojedynczy post
stary 05-08-2008, 02:53   #1707
Pawcio Druid
Użytkownik Forum

Pawcio Druid's Avatar

Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Dębica

Stan: Usunięty
Profesja: Elder Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 136
Skille: 18/27
Poziom mag.: 73
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nadrill Pokaż post
U mnie z klubem nie jest za dobrze. Jestem w 8 lidze, 9 ligę wygrałem bez żadnej porażki. Jadę cały czas tym samym składem, od stycznia(sic), trening ten sam od lutego(sic). Mam 33 zawodników(sic). Zaczynam porażki ponosić..
Chyba muszę się poradzić na jakimś ht forum...
jak grasz sparing i mecz ligowy tym samym składem , zalicza ci się 2 razy więcej treningu niż powinieneś , spada ci forma i kondycja zawodników , przez co osiągają gorsze wyniki , a co za tym idzie porażki

zawodnik grający 90 minut w tygodniu zalicza 100% treningu , więcej mu nie trzeba , a nawet mu zaszkodzi , dlatego z reguły powinno się ustawiać całkiem inny skład na sparing , a lepszych zawodników oszczędzać na mecze ligowe

no i w ogóle drugi sezon tym samym składem to jest coś nie teges powinieneś kupić sobie zawodnika na pozycję , która najgorzej pracuje w twoim składzie , sam radze ładować kasę w rozgrywających , ponieważ jak ktoś tu kiedyś napisał , gra trzema pomocnikami "zamiata"

ee na koniec 33 zawodników to według mnie za dużo zwolnij starych zawodników (bądź sprzedaj) , z których nie korzystasz , młodych do podawania piłek też , zawsze ci zostanie więcej kasy

btw. zakupiłem 19 letniego znakomitego rozgrywającego za 990 tys , to chyba mało co?

<Ryski> ktos wie co oznaczaja w zoltym kwadraciku w lewym gornym rogu cyferki w TVP?
<Ryski> nowe oznaczenia programow?
<imano> tam pisze
<imano> ile browarow trzeba wypic zeby zrozumiec film

Ostatnio edytowany przez Pawcio Druid - 05-08-2008 o 03:05.
Pawcio Druid jest offline   Odpowiedz z Cytatem