Zobacz pojedynczy post
stary 05-08-2008, 13:10   #116
Krajzel
Użytkownik Forum

Krajzel's Avatar

Data dołączenia: 19 08 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Krajzel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Casa Rosso
Świat: Iridia
Poziom: 123
Skille: b.d.
Poziom mag.: 8
Krajzel ma numer GG 9625503
Domyślny

hahaah zamiast czwórek trójki, gość mnie rozjebał. Jak będę miał te 4 to już rządzę i będę miał full wypas prace 20 tys na miecha? Zresztą co to ma za związek z tym tematem? Jak zwykle musiało dojść też do porównać typów światów. Niektórzy myślą że na pvp world hotkey z sd załatwi wszystko i jest 2x łatwiej ubić kogoś , no już większego kretyństwa nie słyszałem ale tak to jest jak się nie ma pojęcia o grze na danym typie świata. I nie zamierzam tego tłumaczyć bo nie o to chodzi w tym topicu. Knajt kiedyś leczył się lepiej i taniej za to miał hity gorsze - teraz ma lepsze hity, ale gorsze leczenie jak dla mnie fair, coś za coś. I jeszcze ktoś wspomniał że teraz przy graniu najtem nie liczy się cierpliwość to ihmo się myli, gdyż tą prof zawsze byłeś zmuszony do bicia tego samego (słabego moba) przez długi okres czasu. Sztuką jest wg mnie ofc znajdowanie odpowiedniego moba dającego dużo expa i nie wychodząc na tym na -. Zgadzam się z kimś że bicie tego samego moba przez dajmy na to 30 lvli jest nudne, bo jest ale da się zawsze znaleść jakąś alternatywe do tego draga czy żółwi, naprawde. Ehh znów się rozpisałem sry
Krajzel jest offline