Zobacz pojedynczy post
stary 05-08-2008, 22:39   #28
babcia666
Użytkownik Forum

babcia666's Avatar

Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Rybnik

Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Pandoria
babcia666 ma numer GG 8011403
Domyślny

Kur.... nie mogę czytać o tych co myślą że pacc - iam god! To gorszę niż br czy pl newbi, to najbardziej posrany ze wszystkich możliwych poglądów...

Cytuj:
Cipsoft oszukuje nas - My oszukujmy Cipsoft. (Gdy zaczniesz padać przez masskicki i tracić dni pacca to wspomnisz te słowa).
Zus kradnie - ja okradam państwo? Dobra, jutro twoi starzy obudzą się bez samochodu. W końcu są częścią państwa no nie?

Anyway... padasz przez mass kicki spowodowane przeludnieniem... Odrabiasz straty na bocie, jak większość ludzi, serw jest znowu przeludniony, znowu kick, zatem znowu stawiasz bota na nockę... i tak dalej.

Cytuj:
Płacę (płaciłem) im pieniądze, więc to JA jako KLIENT ustalam po części reguły gry. Gdyby usunęli i dodali do tej gry kilka sensownych rozwiązań, to bocenie nie było by potrzebne. I nie mam tutaj na myśli zintegrowanego cavebota.
Gówno prawda, idź kupić samochód i powiedz że chcesz dostać za free felgi, bagażnik na dach a najlepiej full wyposażenie... płacę wymagam, co?

Cytuj:
FACC jest w tej grze tylko nędznym plebsem. Ich wlogowana ilość tylko zapewnia laggi na serwerze.
A to mnie roz*****ło na maxa, to co ja grałem na pacc, skończył się i teraz jestem nędznym śmieciem? Masz trochę więcej kasy to reszta może ssać? Kurw... szkoda słów. Pamiętaj że ty i kolejne 10-30% serwera które jadą na bocie to też zajmowanie serwera, a normalny gracz nie może przez was grać.

Cytuj:
Tak naprawdę gówno wam się należy. I tak już macie za dużo.
Heh a wiesz jak kiedyś pacc wyglądał? 2-3 Nędzne wysepki XD a nie wiem czy zauważyłeś, ale wiele pacc i tak expi na terenach facców.

Nie podoba się? Spier... na premie, tam nie masz "nędznego faccowego ścierwa", i po kłopocie.

@topic
Kasowanie na początek to przegięcie, gdyby gm'i się starali nie byłoby takiej potrzeby. To tylko ich wina, i tylę.