@ Exhado:
Nie rozumiem czemu się dziwisz że 70 najt expi na cycach. Rozumiem byłyby to raty czy dvorci to może by to było troche dziwne xD. A exp na cycach nie jest wcale taki zły. 40k/h mi na FACCu wystarcza, a i $ sporo leci.
Co do b robki to czy będe miał b robe czy dsma czy jeszcze coś innego to cyce i tak mało mi będą brać. Jak się ma dobre skille to eq nie jest aż takie ważne. Nie mówie, że moje skille są dobre, ale 80-tki na cyce wystarczają, a 100 capu też robi swoje xD Poza tym jak już powiedział Argen miałem hacka i jak wspomniał Marfink i raz rozdałem itemki kumplom więc nie mam kasy xd. Poza tym jak też wspomniał Marfink mam u niego zamówionego rayal axa xD
Co do shielda to nosze go bo go w queście znalazłem xD i tak jak w przypadku b robki na cyce wystarcza.
Co do boszków, to wole szybciej chodzić niż mieć crown arma, co za dużej różnicy nie robi.
Z tym eq co mam daje rady zarówno z cycami jak i z solowaniem BK czy bloczeniem wrl, więc narazie nie mam zamiaru go zmieniać.
Co do "
ROBI WIELKĄ RÓŻNICE!" to większa jest różnica pomiędzy 70/70 a 80/80 niż te 2 arma pancerzu.
Ale się rozpisałem

79 lvl:
@ EDIT
Wbijając ten lvl "przełamałem klątwe". Padłem na 57 i 58, 67 i 68, 77 a na 78 już udało mi się nie paść xDDD