Zobacz pojedynczy post
stary 06-08-2008, 16:57   #3303
Wilczq
Użytkownik Forum

Wilczq's Avatar

Data dołączenia: 08 05 2007
Lokacja: Wałbrzych

Stan: Na Emeryturze
Żarówka

ZA LAST PK:
Tusiek Druidek:
1,5bp strong mf, 5 sd
Ceng+Donixus:
wziął sobie kasę z loota na potiony + 15 sd
Hodoku:
dragon shield
Siekierar:
5 sd (dostał sdki ode mnie na akcji i nie użył ani jednego strzału, dla tego tylko 5 mu wysyłam) +bp mf
Supertrash:
5 sd (dostał sdki ode mnie na akcji i nie użył ani jednego strzału, dla tego tylko 5 mu wysyłam) +bp mf
Dark Marador:
bp mf +2 hmm
Legendy'druid:
bp mf +2 hmm (ostatnio dostał 5k za nic )

Odkupiłem jeszcze fire/poison bomby oraz magic walle, mam jeszcze przy sobie 1,5bp sd na rozdawanie podczas akcji (bo i tak zawsze ktoś nie ma i muszę rozdawać), a na budżecie teamu mamy:
20k, 2x warrior helmet, crusader helmet, knight armor, heroic axe co daje nam ~60k (jak chcecie mogę spróbować sprzedać wszystko [chociaż to trudne] i podzielić tę kasę na wszystkich, lecz wtedy nie będziemy mieli czym PKować na następnych huntach (jak przy najbliższej akcji nic nie lootniemy). Także decyzja należy do Was.

A następną akcję planuję zrobić jutro przed ss, lognijcie się około ~10:20, zbiórka w thais (można trochę powaścić, bo mamy profit )

EDIT. jak zabiliśmy ostatnio 89k rs, Ceng wywalił swojego guardian shielda, żeby mieć cap na mf, jak czekał aż mu pz zniknie. Proszę o wysłanie jej do Ceng Sesemik/Thais

Ostatnio edytowany przez Wilczq - 06-08-2008 o 17:30.
Wilczq jest offline   Odpowiedz z Cytatem