Zobacz pojedynczy post
stary 06-08-2008, 18:33   #241
Wiecznyodpoczynek
Użytkownik Forum

Wiecznyodpoczynek's Avatar

Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Polska

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rosi Thern
Profesja: Elite Knight
Gildia: Flow
Świat: Morgana
Poziom: 160
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fureyka Pokaż post
Cukieros daruj sobie pisanie tych pierdol. Mozesz darowac sobie rowniez pisanie do mnie o wolnosc, nie zgrywaj sie rowniez ze jestes w Avis lol. Uwazaj co mowisz bo szkodzisz swoim znajomym ^^.
Wiesz, gdybym miał swoje własne konto tutaj zapewne bym jechał z niego. Nie mam - jadę z cudzych. Jadę, bo w przeciwieństwie do wielu osób nie boję się mówić prawdy. Pisałaś o "sztucznych przyjaciołach Vieviora", a przepraszam twoi "przyjaciele" z tibii są jacy? Tacy, że obgadują cię przy każdej możliwej okazji, haha.
Dziś wyjebaliście mojego dobrego ziomka z gildii przeze mnie - żałuję, że on na tym ucierpiał, ale Lavia nie wyjebiecie, prawda? Mimo, że to on sprzedał cię, wklejając mi na gg rozmowę, gdy kłamałaś Aaronowi, że to niby ja napisałem reporta na jego chara.
Kolejny przykład "szacunku" jakim cię darzą w Avis - rozmawiałem z twoim facetem o moim huncie. Słowem nie odezwał się, że mam hunta za to, że cię nawyzywałem - chodziło mu o sprawę z softami Jessie.
A poza pchasz się na salony, na których każdy ma cię głęboko w dupie i szarogęsisz się tam, skąd każdy najchętniej by cię wyrzucił na tzw. "zbity pysk".

A na koniec nie zgrywam się, że jestem w Avis, bo generalnie mówiąc, za bardzo śmierdzisz plebsem, bym chciał się do ciebie zbliżyć - nawet w grze internetowej.

Flame on!

@up
Jeśli używasz znaków diaktrycznych rób to w każdym z wyrazów, a zdania kończ znakami interpunkcyjnymi.

Ostatnio edytowany przez Wiecznyodpoczynek - 06-08-2008 o 18:39.
Wiecznyodpoczynek jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.