Zobacz pojedynczy post
stary 05-01-2005, 20:55   #57
Jareecki
Użytkownik forum

Data dołączenia: 21 11 2004
Lokacja: Nowy Targ

Domyślny

Lol....lol....lol....lol. W sumie to mógłbym tak bez końca, od razu przypomina
mi się to jak ludzie na forum np. onetu kłócili się w temacie bodajże o USA.
I mówią: jak to w tam jest lepiej
u nas w Polsce bieda (was ten co pisał)
ja to w hamaryce mam dukati, maklarena, lambordżini, porsze* itd.
A następnie kilku innych odpisywało, bluzgało i w ogóle na jednym takim temacie bylo ok. 1000 postów. Pytam więc jaki jest tego sens ?? Jakiś koleś Ka~ (reszty nie pamiętam) napisał, że w tym i owym pliku jest gejloger.
Wystarczyło przeczytać kilka pierwszych postów, żeby się domyślić, że była
to kolejna i bezsensowna prowokacja na która oczywiście duża liczba forum- owiczów się złapała. Kolga K. nie podawał konkretnych informacji tylko cały czas nawijał..nawijał..nawijał...
Dajmy już spokój, ten temat powinien być zamknięty... A powinien zostać otworzony, gdy będzie rzeczywiście taka informacja (prawdziwa), będą potwierdzone dane... itp. nie ma rozmowy i już !!
Jeśli ktoś naprawdę się martwi odsyłam do: http://www.download.net.pl/ skąd można pobrać mój ukochany gej odnajdywacz Ad- Aware SE v1.05.
Ten programik odkąd go używam (a używam od zawsze) nigdy mnie nie zawiódł..
Moim zdaniem jest bardzo dobry i jeśli ktoś go używa nie musi się bać nieproszonych robaczków itp.
Poza tym polecam ściągać filmiki tylko ze stron www.tibia.pl oraz www.tibia.xx.pl a nie tam jakiś br?
C ya all i powodzenia w nabijaniu ixpeków
Aha panie K~ twoja wysublimowana inteligencja mnie drażni.. (więc zamknij już kur** morde !!)

*Nazwy zostały spolszczone na własny użytek a także, żeby łatwo się czytało

Ostatnio edytowany przez Jareecki - 05-01-2005 o 21:00.
Jareecki jest offline   Odpowiedz z Cytatem