Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Komentatorek
Cukierro ma hunta od kilku miesiecy i dalej sie kloci ze nie ma i ma racje. Przestan juz robic z siebie idiote i jak wrzucasz na kogos to poprzyj to a nie uogolnisz swoje zdanie do opinii calej Morgany.
|
Jesteś głupi sam z siebie czy ci za to płacą?
Takiego kozackiego hunta miałem, że sprzedałem postać, kupiłem drugą - która miała być hunted forever, udało mi się załatwić dla niej wolność, wbiłem około 20lvli, wziąłem udział w wojnie i ją sprzedałem. Nie powiem, dużo pomogli mi wtedy rl, między innymi Eter, ale jednak.

Każdy wiedział, że Rosi to ten sam owner co wcześniejszy Cukierro, którego ode mnie kupił Lavio, raptem teraz każdemu się przypomniało o mnie i chcą mnie huncić i to ja robię z siebie idiotę, tak?
Btw. z kim kłócę się, że nie mam hunta?

To, że potrafię się śmiać z całej sytuacji (w tym także z siebie) to chyba nie kłótnia ze wszystkimi? No chyba, że Fureyka jest dla ciebie wszystkim...
@ Argen
Wiesz, na pewno jakoś tam się zirytowałem, czy coś, ale przejmować się grą nie będę.

Nie grałem ponad kwartał, dawałem sobie radę bez niej, więc teraz też powinienem. Chociaż trochę szkoda zostawiać kumpli ponownie, bo dużo osób powitało mnie tutaj naprawdę ciepło.