Zobacz pojedynczy post
stary 07-08-2008, 12:46   #223
eerion
CS Tibia.pl Team

eerion's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2003
Lokacja: Utopia
Wpisy bloga: 2

Stan: Niegrający
eerion ma numer GG 4323111
Domyślny

Cytuj:
Nie mówię też o 1v1
Nie ma aren 1 vs 1 xD

Cytuj:
Oj zdziwiłbyś się. To prawda, że większość shadow priestów to lamy i praktycznie zamieszkują dolne ratingi, ale są też tacy, którzy znają się na rzeczy i maja 2300+
To mnie zdziwiłeś, poszukam potem. Ale jeśli jest to myśle, że to w specyfiocznym buildzie 5 vs 5. W 2 vs 2 shadow priest najzwyczajniej w świecie nie przeżywa. Wiem, bo jak trafialiśmy ze znjaomym na team z spriestem to to była zabawa nie walka. Niestety, ale tak zawsze było

Cytuj:
W wotlku może i nerfną lifeblooma, ale nic się nie bój, to tylko po to, żeby odwrócić naszą uwagę. Druidzi dostaną na przykład spell Nourish, który działa jak zwykły flash heal, tyle, że za każdy hot na targecie zyskuje dodatkowe %.
Omg. Wiedziałem, że zmian w druidzie nie należy czytać. Przynajmniej przez te X czasu żyłem spokojnym życiem z nadzieją na sprawiedliwość.

Cytuj:
Przeciętny team 2v2 mage + rogue nie powinien mieć większych problemów z healerami, wszystko zależy od mocnego nuke'a i odpowiednio wymierzonych silenców. Myślę, że tyczy się to też SP + rogue.
zależy jaki jest partner druida. Ogólnie problem z nim jest, gdy dochodzi do LoSa. Na takim nagrand arena biega wokół słupów i jak ma hoty to nie ściągniesz. Z frost nóv, cone of coldów, i cripplingów wyskakuje shapeshiftem, przez co mag w ogóle ma problem z shatter combo.
Jak jest z warlockiem to w ogóle się poddać można. Druid tylko ucieka i hotuje i nawet jak go dopadniemy to doty już wystarczająco narobiły. Jeszcze czeka na mnie silence peta i ogólnie miłej zabawy. A water elemental na banishu.

Co do dobrego cc się zgadzam - tylko oczywiście shapeshift i nie ma żadnej owcy... A sam rogue co zrobi? Nie sapnie, bo druid w prowlu czeka na zawiązanie walki, a jeden blind i bodajże cheap shot (mylą mi się z kidneyem. Jak technikę pomieszałem, to sorka ) Nie zrobią mi gry.
Przynajmniej jeszcze nic takeigo nie rozgryźliśmy. A co do teamu rogue + priest to mój kumpel ma taki zestaw. Tylko priest właśnie kombinacja discipline/holy. I cholera prawie nieubijalna. Z rogalem to robią naprawdę co chcą. 1800 rating to jak śpią osiągają xD

Cytuj:
A co do rogue'a - Crippling to nie wszystko. CS, KS, Gouge, Garrote (silence 3sec) itp. ...no i oczywiście niezły dmg
Zapomniałeś o blindzie. Wiadomo, rogal ma sporo technik. Ale druid jest w którą stronę nie patrzysz cholerny dla rogala. Jak dasz rade się zahotować i wskoczyć w bear forme to cie ten rogal będzie drapać tak jak warriora drapie. Z taką róznicą, ze masz więcej życia.

No i ostatnia kwestia- druidzi często mają hi rank teamy, bo im to njałątwiej przychodzi i mają gear advantage. To też swoje robi.

No, ale nic nie poradzimy. WoWa nie zmienimy narzekaniami, cały czas z kumplem próbujemy coś z tym zrobić. Bo mag + rogal to mocny team, tylko potrzbujemy ekstremalnego zgrania i wyczucia. no, ale jak do tego dojdziemy...
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime

eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.
eerion jest offline   Odpowiedz z Cytatem