Temat: Sierota
Zobacz pojedynczy post
stary 07-08-2008, 20:18   #178
X-Zero
Użytkownik Forum

X-Zero's Avatar

Data dołączenia: 26 01 2006
Wpisy bloga: 12

Stan: Niegrający
Imię: b.d.
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kataharsis Pokaż post
eeeee co to jest ten LoD do jasnej.... czy ktos moze podac link do tego fake albo pelna nazwe????
Przeczytaj post Gargoina >.>
Cytuj:
Potrafię przyjąc krytykę ale tylko wtedy kiedy ktoś potrafi ją przekazać, bez wywyższania się ("Ten post jest darem" i "TSK żąźi" ).
ROTFL.
"Ten post jest darem" - hahhah... To jest wywyższanie się? Jak dla mnie jest to zwykły "żart" ... "Zawsze gdy piszesz głupie posty, Bóg zabija kota" ( czy jakoś tak ) - też w to wierzysz?
"TSK żąźi":
Cytuj:
LoD, które na dzisiejsze standardy... jest... chłamem, którego się wstydzę. TSK żąźi!
Kalasantemu chodziło o to że LoD jest głupi, brzydki i w ogóle ( w sumie ma rację, nigdy mi się to nie podobało =p ), i nie odnosi się tu do Twojego fake... Przypomina mi się jak raz powiedział przy pierwszym fake'u Arashela ( do kogoś tam ): " Jeśli ten fake przypomina Ci LoD, to nieźle mu pojechałeś " ( sorry, nie słowo w słowo, ale mi się szukać nie chciało xF ) ... Hyh...

@edit:
Jeszcze coś starszego, ale mnie nie było i dopiero teraz przeczytałem =P :
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arashel
Miecz mam trzymać w takich pozycjach:
Pozycja Ofensywna / Pozycja Defensywna
*Nie cytujemy obrazków*
Obrazek
Trochę to dziwne... Gdy się broni trzyma miecz w lewej ręce, a gdy atakuje w prawej xF Powinien trzymać go w tej samej ( chociaż trzymając w prawej jako defensywa jakoś dziwnie to wygląda x( . Tak samo lewa ofensywna... Ehh... Wina rzutu, ale nie o nim mowa. )

Ostatnio edytowany przez X-Zero - 07-08-2008 o 20:23.
X-Zero jest offline   Odpowiedz z Cytatem