Co do ZnT, to imo 4 odc był pierwszym odcinkiem serii, który był na poziomie serii 1 i 2. Fajnie!
@Mazur199
Właściwie to miałem całkiem podobne pojęcie o anime, ale uwierz, to naprawde nie są bajki. Większość anime na poziome reprezentuje sobą wyższy poziom niż całe dzisiejsze kino akcji etc, a niemal każde wyższy niż to co ogląda w Polsce przeciętny człowiek*.
*-czytaj. seriale czy telenowele.
Mam pytanie, ma ktoś info o stronce z prowadzonym na bierząco tłumaczeniem mangi Naruto? Po polsku było by super, ale z angielskim też dam radę. Szukałem :S
Edit:
@flyff
Imo jeśli ktoś ma zamiar grać bez zamiaru zostania dzieckiem cash-shop`a, powinnien zabrać się do grania profesją tańszą, np. knightem. W żadnym wypadku nie bierzcie blade`a, no chyba, że macie:
a) kolegów (bogatych ;])
b) zamiar wydawać rl kasę na flyffa
c) zamiar szukać bossów całymi dniami, w nadzieji, że padnie coś wartościowego (opcja tylko dla tych, którzy lubią przez 10 minut napierdzielać moba, używając non stop kilku hotkey`ów. Ew. siedząc na mc. bawiąc się w leczenie rmem <3)
d) biegać w shitowym secie itd.
Dla kompletnie początkujących polecam RM`a (taki tibijski druid), który może dorobić się level`a buffując i lecząc kompana z wyższym lvl`em w party.
Mi osobiście, po wbiciu 72 lvla Blade`m oraz wydaniu fortunę na GP, gra się znudziła. Expienie jest dużo nudniejsze niż w (!) Tibii. Boli też żenujący poziom pvp, który jest gorszy od tego reprezentowanego przez (!) Tibię. Mimo to, gra może się spodobać i bawić. Polecam grać wraz z przyjaciółmi.
P.S.: Jeśli nie chcecie stać się bezmózgimi zombie, odrazu po instalacji wyłączcie muzyke.
Ostatnio edytowany przez Argen - 07-08-2008 o 22:49.
|