Temat: Manga&Anime
Zobacz pojedynczy post
stary 07-08-2008, 22:41   #1652
Illya_von_Einzbern
Użytkownik Forum

Illya_von_Einzbern's Avatar

Data dołączenia: 13 06 2008

Domyślny

Cytuj:
mozecie mnie zbesztac i po mnie jezdzic ale w ogole nie czaje co jest w tych "pseudo bajkach" fajne?co tam takiego w ogole jest? jakas załosna,japonska naparzana jak w pokemonach?
Niektórzy lubia grać w szachy.
Niektórzy lubia uważać na wage i cholesterol a czasem umierają i tak wcześniej niż ci którzy się obżerają , naprzykładowo w wypadku motolotnia nad wulkanem.
A niektórzy tacy jak my lubimy Anime ponieważ naprzykładowo Ja , nie cierpie seriali ew. Klan , Złotopolscy itp bo niedość że wszystko tam jest zmyślone i nieprawdziwe ( niektórzy potrafią płakać na takich... omg ... ) to ja w pewnym sensie akceptuje to że fabuła w anime może i jest zmyślona ale postacie żyja własnym życiem tak jak w teatrze , pozatym podoba mi się styl + oglądałem dużo kreskówek jak byłem mały ( tak zresztą zapoczątkowałem sobie znajomość j.angielskiego gdyż miałem angielski cartoon network ). Ponadto przestrzeć możliwości jaką można wykorzystać do "effektów specialnych" w anime jest nieskończona. W prawdziwych filmach raczej nie widuje się takich walk jak np fate , a nawet jeśli w filmach jest to komputerowo zrobione ... oh please ... oni niepotrafią zrobić czegoś idealnego jeśli oto chodzi. Streszczając moją wypowiedź , wszystko w anime "wyjątkowsze". Moge dodać że co mnie też bardzo uwodzi to np mimika twarzy , w anime jest niebywała i zawsze widać oco chodzi , ogladasz taki klan , jakiś dramat się stał a tu niewiadomo oco chodzi , co on myśli , ucieszył się Zdzichu umarł w wypadku czy nie , wyglada na to że tak ale... przecierz Zdzichu to odwieczny rywal miłosny jego do Magdalenki , wspomniałem już że taka historia "niby Real" jest zmyślona? D:

No kto by się spodziewał takiej wypowiedzi po mnie...
Illya_von_Einzbern jest offline   Odpowiedz z Cytatem