Zobacz pojedynczy post
stary 07-08-2008, 23:37   #4849
Fintex
Użytkownik Forum

Fintex's Avatar

Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno

Stan: Na Emeryturze
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
Fintex ma numer GG 5302851 Fintex ma login Tlenu maciekz9@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maggic Pokaż post
szczerze? na carricka, rooneya, andersona, ronaldo, heargravsa, naniego czy nawet sahe poszło tyle mln że to się a pale nie mieści... uświadom mnie na kogo "Czelzi" wydaje tyle kasy - Sheve sobie odpuść. Ja mam jakoś wrażenie ze bar$a i MU od 2005 wydają więcej ale o tym juz tyle bylo gadane ze slowem wiecej na tren temat nie wspomne
Szewy nie odpuszczę bo to skandal jest jeszcze tyle mu płacą. Anelka, Pizzaro, Bosingwa, Beletti, Deco.. chociaż za Deco mało chyba dali, ale i tak wydają na pewno więcej kasy na piłkarzy niż oni są warci i płacą też za dużo. Ale nie moja sprawa, skoro ich na to stać... Powiem Ci tylko, że Barca i MU na przestrzeni ostatnich 5 lat? od tylu jest Abramowicz chyba prezesem Chelsea zdobyli więcej trofeów niż Czelzi. Czelzi głównie syciła się pucharami krajowymi. Fakt, wygrali 2 razy premiership, ale wtedy nie istnieli w LM.
MU za CR7 na pewno dali mniej niż teraz mogą za niego wziąć i ile dał im zarobić strzelając te 42 bramki Ni ma źleee.
Ciekawe ile za Robinho dadzą.

@Xendriel: Messi nie tylko strzela, ale asystuje Marzy mi się aby poprowadził Argentynę do złota i Barce do mistrzostwa la liga i CL. Stać go. Byle by kontuzje go omijały.

Ostatnio edytowany przez Fintex - 07-08-2008 o 23:39.
Fintex jest offline   Odpowiedz z Cytatem