Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maggic
szczerze? na carricka, rooneya, andersona, ronaldo, heargravsa, naniego czy nawet sahe poszło tyle mln że to się a pale nie mieści... uświadom mnie na kogo "Czelzi" wydaje tyle kasy - Sheve sobie odpuść. Ja mam jakoś wrażenie ze bar$a i MU od 2005 wydają więcej ale o tym juz tyle bylo gadane ze slowem wiecej na tren temat nie wspomne
|
Szewy nie odpuszczę bo to skandal jest

jeszcze tyle mu płacą. Anelka, Pizzaro, Bosingwa, Beletti, Deco.. chociaż za Deco mało chyba dali, ale i tak wydają na pewno więcej kasy na piłkarzy niż oni są warci i płacą też za dużo. Ale nie moja sprawa, skoro ich na to stać... Powiem Ci tylko, że Barca i MU na przestrzeni ostatnich 5 lat? od tylu jest Abramowicz chyba prezesem Chelsea zdobyli więcej trofeów niż Czelzi. Czelzi głównie syciła się pucharami krajowymi. Fakt, wygrali 2 razy premiership, ale wtedy nie istnieli w LM.
MU za CR7 na pewno dali mniej niż teraz mogą za niego wziąć i ile dał im zarobić strzelając te 42 bramki

Ni ma źleee.
Ciekawe ile za Robinho dadzą.
@Xendriel: Messi nie tylko strzela, ale asystuje

Marzy mi się aby poprowadził Argentynę do złota i Barce do mistrzostwa la liga i CL. Stać go. Byle by kontuzje go omijały.