Zobacz pojedynczy post
stary 08-08-2008, 00:03   #230
Vrael
Użytkownik Forum

Vrael's Avatar

Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
Domyślny

Cytuj:
Nie okłamujmy się. Osoba mając ~3 części s3, nie siedząca na rankingu 1300 ma taki zestaw i tak dobrany set by mieć bonus 2*+35 resi
To nie jest konieczność a nawet jeśli to ma, to i tak nadal to nie jest 470 resi, pozatym Shadow Priest dla maga jest podobny jak SL SL lock (oczywiście PODOBNY nie taki sam, bo to by było przegięcie)

Cytuj:
Will of the forsaken on rogalika. W odpowiednim momencie ja sam go silencuje At + Imp Csem (łącznie 6s silence). To starcza by misiek już nic nie zrobił.
Ta, ale zawsze przerwie pewne czynności, poza tym, 90% shadow priestów robi areny z rogalem, więc spodziewaj się dodatkowego obciążenia i interruptów.

Cytuj:
A... Pain suppression to ostatni talent discipline... Więc shadow go nie ma
Racja, racja xD Sorry, ja osobiście napieprzam Disci Priestem i przyzwyczaiłem się do tego, przez chwilę w ogóle zapomniałem, że mówię o Shadow Priescie.

Cytuj:
Ta, ale chodzi tutaj o mechanike. Właśnie spell power ma być tak robiony by nie było chorych różnic. Do tego heale maja byc bodajże troche droższe. Nie siedze na becie, nie wime jak wygląda to w praktyce, ale takie plotki mnie dochodzą. A talenty śledzę w miarę na bieżąco (w praktyce tylko maga od deski do deski reszte pobieżnie albo wcale)
Nie wiem. Naprawdę nie wiem. Ja widziałem kilka filmów z healerami na becie to muszę przyznać, że wygląda obiecująco.

Cytuj:
Inna sprawa jest taka, że często lock czeka do końca owcy, wychodząc z założenia, że nie ma się co spieszyć. A latając za druidem między kolumnami czy wokół grobu nie upilnujemy locka.
Zapominasz, że polymorph to spell. Spell z całkiem pokaźnym zasięgiem. Możesz zawsze przystanąć na chwilę i rzucić go, a nawet jak już ten jego kolega się wydostanie i do was doleci, znowu można go rzucić, ale to, to na pewno wiesz.

Cytuj:
Da się, ale nie mam żadnej szansy na ominięcie pushbacku. Więc co z tego, że frostbolt castuje się 2 sekundy, jak przy otrzymywanych obrażeniach to są 4?
A ja w tym czasie grzecznie zbieram baty na pysk :/
Wysoki Sądzie, chciałbym unieważnić powyższy argument.
Ktoś tu ma Cooldownofobie!!! Nie żałuj cooldownów, stary, wnioskuję to, że nie używasz cooldownow bo zwyczajnie nie wiesz co to Icy Veins, ojojoj nie ładnie! xD Icy Veins sprawia, że nie masz absolutnie żadnych pushbacków i można Cię zatrzymać tylko kickiem, stunem, pummelem, blindem czy silencem. A nawet jeśli byś nie miał dostępu do tej zdolności, to co? Od czego jest Ice Barrier? (Najprawdopodobniej po prostu się zapomniałeś, ale co tam, musiałem się trochę ponaśmiewać! : D)

Cytuj:
Gałka i Kidney owszem, ale garota i cheap potrzbują stealtha do tego.
Chyba, ze w takim matchupie zakładam, że rogal czeka jak druid. Niby opcja jest, tylko to jest dośc ryzykowne zagranie. Ale myślę, że warte spróbowania
Może to Ci coś podpowie.

Cytuj:
A tam. Zabij magiem 3 razy z rzędu locka w pełnym s3+s4 i guardianie na PvP buildzie to ci nobla wystrugam
Oczywiście... Każda klasa ma swoją anty-klasę. Poza tym, chciałbym Ci coś przypomnieć:
>>>>
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez eerion
Ale blizz nigdy nie opierał się na duelach . A jak druga osoba padnie i jest 1 vs 1 to często już CD są pozużywane (część lub wszystkie) i jest sporo zabawy z tym.
<<<<

Cytuj:
Cały czas patrzymy czego brakuje, co możemy zrobić lkepiej.
A ty masz jakąś strnę z taktykami matchup kontra matchup?
Ekh.. Em.. Chyba już Ci dałem www.arenajunkies.com ? Tam masz wszystko. Poradniki, taktyki, macra itp.

Cytuj:
2* merci 2* Venge. Teraz jak wskoczymy na rating 1550 (mieliśmy 2 tygodnie przerwy przez mojego neta i jak wróciliśmy, to cóż... Powiem, że nam nie poszło xD. Jakby tego było mało na 10 walk w 8 był druid...) To wskoczą mi spodenki s4. Cała reszta to vindicator + drugi pierścien z veterana. Trinket epicki (+45 resi). Broń, off i wand s2.
Bo widzisz, druidzi nie są bogami, to nie jest klasa "godmode" albo choćby "easymode", dużo druidów campuje ratingi 1500-1700 i jak to przejdziesz, to powinieneś mieć trochę spokoju. (Nie opieram tego na podstawie czegoś co sprawdziłem tylko czegoś co odczułem )

W ogóle, chciałbym zauważyć - trochę lepiej nam idzie niż tematowi z private realmami co? xD

Ostatnio edytowany przez Vrael - 08-08-2008 o 00:07.
Vrael jest offline   Odpowiedz z Cytatem