Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fintex
Szewy nie odpuszczę bo to skandal jest  jeszcze tyle mu płacą. Anelka, Pizzaro, Bosingwa, Beletti, Deco.. chociaż za Deco mało chyba dali, ale i tak wydają na pewno więcej kasy na piłkarzy niż oni są warci i płacą też za dużo. Ale nie moja sprawa, skoro ich na to stać... Powiem Ci tylko, że Barca i MU na przestrzeni ostatnich 5 lat? od tylu jest Abramowicz chyba prezesem Chelsea zdobyli więcej trofeów niż Czelzi. Czelzi głównie syciła się pucharami krajowymi. Fakt, wygrali 2 razy premiership, ale wtedy nie istnieli w LM.
MU za CR7 na pewno dali mniej niż teraz mogą za niego wziąć i ile dał im zarobić strzelając te 42 bramki  Ni ma źleee.
Ciekawe ile za Robinho dadzą.
|
Anelka - 15 melonów, dałbym z 10 max... ale pokazuje że w końcu było warto
Pizarro - przecież za free ;d
Bosingwa - jeden z najlepiej zapowiadających się prawych obrońców, bardzo podobny stylowy do Alvesa, więc bez jaj - 16mln
Beletti - 4-5mln?
Deco - 9-10mln?
no jakoś te Twoje przykłady mnie dobitnie nie przekonują ;d
tym bardziej ze real wykłada jakieś 30mln na obrońce Pepe, kurwa 500mln za Ronaldo itds itp
bar$a też rzuca kasą imo 30 kawałków za obrońce Alvesa to za dużo, ale tego się nie będe czepial bo Alves jednak pokazuje że jest wart takich pieniedzy
tym czasem
MU:
Rooney - 27mln
Hargreaves - 15?
Nani - 16
Carrick - 17
Ronaldo - 12?!
Anderson - 17
no ale do Chelsea trzeba sie dojebac bo Abramovich wedlug prasy wyklada 100-200mln funtow za Kake, Torresa kurwa Beckhama i MAradone... strasznie mnie to irytuje...
Cris - no jezeli znajdzie sie kretyn ktory da 2 miliardy funtow za czlowieka, to dostana duzo
Wy macie historię, my ją tworzymy//