Zobacz pojedynczy post
stary 08-08-2008, 00:25   #231
eerion
CS Tibia.pl Team

eerion's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2003
Lokacja: Utopia
Wpisy bloga: 2

Stan: Niegrający
eerion ma numer GG 4323111
Domyślny

Cytuj:
To nie jest konieczność a nawet jeśli to ma, to i tak nadal to nie jest 470 resi, pozatym Shadow Priest dla maga jest podobny jak SL SL lock (oczywiście PODOBNY nie taki sam, bo to by było przegięcie)
Nie wiem jakich spriestów ty spotykasz, ale ja nigdy nie spotkałem takiego, który byłby dla mnie jakimś wyzwaniem. W przeciwieństwie do SL/SL locka

Cytuj:
Ta, ale zawsze przerwie pewne czynności, poza tym, 90% shadow priestów robi areny z rogalem, więc spodziewaj się dodatkowego obciążenia i interruptów.
Wiadomo. Ale różnica jest taka, że ja mam Ice barriery, Ice blocki I water elementala, co mi daje sporą przewagę, jeśli drugi rogal na mnie siedzi. A jak się nie przerzuci na drugiego rogala to mamy kolesia wyłączonego z gry na 8s. Jak nie to to dla mnie po prostu cud miód i orzeszki. Często wtedy zdąża mi się wykręcić macro IV + Frostbolt. A jak jeszcze Frost Nova poza Cd u elka to miód

Cytuj:
Racja, racja xD Sorry, ja osobiście napieprzam Disci Priestem i przyzwyczaiłem się do tego, przez chwilę w ogóle zapomniałem, że mówię o Shadow Priescie.
Zdarza się

Cytuj:
Nie wiem. Naprawdę nie wiem. Ja widziałem kilka filmów z healerami na becie to muszę przyznać, że wygląda obiecująco.
Nie pozostaje nam nic innego jak tylko czekać i zobaczyć na własne oczy jak to wygląda.

Cytuj:
Zapominasz, że polymorph to spell. Spell z całkiem pokaźnym zasięgiem. Możesz zawsze przystanąć na chwilę i rzucić go, a nawet jak już ten jego kolega się wydostanie i do was doleci, znowu można go rzucić, ale to, to na pewno wiesz.
Istnieja 2 polymorphy. Pierwszy i drugi. Trzeci to raczej interrupt czaru niż cc. A lock zawsze może próbować walić Shadowboltem. I co? mam go silencować, czy wrzucić silence na druta, co da nam większą szansę ubicia?
Jakoś nie potrafię sobie wyobrazić by takie coś działało. Zbyt często ludzie coś wymyślali, żeby jakoś taki plan rozbić.

Cytuj:
Wysoki Sądzie, chciałbym unieważnić powyższy argument.
Ktoś tu ma Cooldownofobie!!! Nie żałuj cooldownów, stary, wnioskuję to, że nie używasz cooldownow bo zwyczajnie nie wiesz co to Icy Veins, ojojoj nie ładnie! xD Icy Veins sprawia, że nie masz absolutnie żadnych pushbacków i można Cię zatrzymać tylko kickiem, stunem, pummelem, blindem czy silencem. A nawet jeśli byś nie miał dostępu do tej zdolności, to co? Od czego jest Ice Barrier? (Najprawdopodobniej po prostu się zapomniałeś, ale co tam, musiałem się trochę ponaśmiewać! : D)
O ble. Właśnie przeczytałem co wtedy napisałem xD
Nieważne, tamtej wiadomości nie było.
Co do IB - często jest na CD, ponieważ trzymanie go dla Iv to marnotrastwo 9nie wiaodmo czy uda mi się IV użyć).
Tak czy siak gafę palnąłem wzorową
a Iv wiem jak działą bo mój PvE Build to choćby 40/0/21 (znaczy chwilowo 2/48/11, ale nvm xD)
aaa... Nieważne
Cytuj:
Może to Ci coś podpowie. <Vanish>
Nie wiem jak to sie dzieje, ale jak mój znajomy wskakuje w vanisha to go wszyscy zawsze widzą... I ma ulepszonego stealtha...
Poza tym - znaim by isę tam doczołgał w stealthie (no chyba, ze ze sprintem) to by lata minęły
Cytuj:
Oczywiście... Każda klasa ma swoją anty-klasę. Poza tym, chciałbym Ci coś przypomnieć:
>>>> Cytuj:
Oryginalnie napisane przez eerion
Ale blizz nigdy nie opierał się na duelach . A jak druga osoba padnie i jest 1 vs 1 to często już CD są pozużywane (część lub wszystkie) i jest sporo zabawy z tym.

<<<<
Cytuj:
Podsumowując, skillem da się załatwić kogo chcesz jeśli masz full pvp gear niezależnie z jakiego sezonu. (co prawda s1 i s4 to już trochę duża różnica )
No to ja to wyśmieje

Cytuj:
Ekh.. Em.. Chyba już Ci dałem www.arenajunkies.com ? Tam masz wszystko. Poradniki, taktyki, macra itp.
A fakt, sorka. Na razie siedzę na blueconnecie i strasznie słąbo mi łapie to nie chodzę zbyt dużo po necie.

Cytuj:
Bo widzisz, druidzi nie są bogami, to nie jest klasa "godmode" albo choćby "easymode", dużo druidów campuje ratingi 1500-1700 i jak to przejdziesz, to powinieneś mieć trochę spokoju. (Nie opieram tego na podstawie czegoś co sprawdziłem tylko czegoś co odczułem )
yyy... Jasne
3 najpopularniejsze teamy 2 vs 2:
Rating 2200+
Warrior, druid - 27,5%
rogue druid - 18%
warlock druid - 12.3%
Łącznie: 57,8% teamów zawiera druida. Może i więcej, ale inne kombinacje są "w mniejszości"
Rating 2000+
Warrior, druid - 22,9%
rogue druid - 15,7%
warlock druid - 9.2%
Łącznie: 47,8% teamów zawiera druida. Może i więcej, ale inne kombinacje są "w mniejszości"
Odczucia masz misiek kiepskie

Cytuj:
W ogóle, chciałbym zauważyć - trochę lepiej nam idzie niż tematowi z private realmami co? xD
Jest tak jak między globalem a privem - Global kompletnie ownuje.
Bo i o czym oni mają gadać? Jak w 10 dzielnie Illidana ubili?
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime

eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.
eerion jest offline   Odpowiedz z Cytatem