Cytuj:
Nie wiem jakich spriestów ty spotykasz, ale ja nigdy nie spotkałem takiego, który byłby dla mnie jakimś wyzwaniem. W przeciwieństwie do SL/SL locka
|
Dobra skończymy, bo już nie mogę patrzeć na SP xD, po prostu wyskillowany SP nie jest łatwym kąskiem dla maga.
Cytuj:
Co do IB - często jest na CD, ponieważ trzymanie go dla Iv to marnotrastwo 9nie wiaodmo czy uda mi się IV użyć).
|
No takiej opcji nie ma. W końcu IB głównie służy do ocalania punktów życia, a nie omijania interruptów.
Cytuj:
Nie wiem jak to sie dzieje, ale jak mój znajomy wskakuje w vanisha to go wszyscy zawsze widzą... I ma ulepszonego stealtha...
Poza tym - znaim by isę tam doczołgał w stealthie (no chyba, ze ze sprintem) to by lata minęły
|
Nie wiem jak to możliwe O_O, może ma jakiegoś buga? O_O Albo po prostu robią aoe i tak wykrywają tego twojego roguea xD
Cytuj:
No to ja to wyśmieje
|
AHA! Chcesz się wyśmiewać? Proszę bardzo! xD Jeśli przyjrzysz się mojej wypowiedzi, zauważysz, że bynajmniej nie ma ona typowego charakteru mówiącego wyłącznie o 1 osobie. Miałem na myśli cały team, bo w końcu o tym mówimy. (Twój kot został odwrócony ogonem)
Cytuj:
A fakt, sorka. Na razie siedzę na blueconnecie i strasznie słąbo mi łapie to nie chodzę zbyt dużo po necie.
|
No cóż, nie zapomnij tam zajrzeć, naprawdę warto.
Cytuj:
<% i obliczenia> Odczucia masz misiek kiepskie
|
No dobra, tu mnie masz.. Ehh ... W ogole co to ma być?! >.< Cholerni druidzi nienawidzę ich!
Ja pierdolę, długa ta dyskusja się zrobiła

a ponieważ w kilku postach to muszę zjeżdżać w dół cholernie długo
Cytuj:
Jest tak jak między globalem a privem - Global kompletnie ownuje.
Bo i o czym oni mają gadać? Jak w 10 dzielnie Illidana ubili?
|
Hmm... No niekoniecznie trzeba gadać o typowych osiągnięciach, mogliby się pobawić w RP, napewno by się rozkręciło xD (Pewnie Dreathan by tam wjechał on kocha RP xD)