Temat: Manga&Anime
Zobacz pojedynczy post
stary 08-08-2008, 01:00   #1657
Illya_von_Einzbern
Użytkownik Forum

Illya_von_Einzbern's Avatar

Data dołączenia: 13 06 2008

Domyślny

Cytuj:
@flyff

Imo jeśli ktoś ma zamiar grać bez zamiaru zostania dzieckiem cash-shop`a, powinnien zabrać się do grania profesją tańszą, np. knightem. W żadnym wypadku nie bierzcie blade`a, no chyba, że macie:

a) kolegów (bogatych ;])
b) zamiar wydawać rl kasę na flyffa
c) zamiar szukać bossów całymi dniami, w nadzieji, że padnie coś wartościowego (opcja tylko dla tych, którzy lubią przez 10 minut napierdzielać moba, używając non stop kilku hotkey`ów. Ew. siedząc na mc. bawiąc się w leczenie rmem <3)
d) biegać w shitowym secie itd.

Dla kompletnie początkujących polecam RM`a (taki tibijski druid), który może dorobić się level`a buffując i lecząc kompana z wyższym lvl`em w party.

Mi osobiście, po wbiciu 72 lvla Blade`m oraz wydaniu fortunę na GP, gra się znudziła. Expienie jest dużo nudniejsze niż w (!) Tibii. Boli też żenujący poziom pvp, który jest gorszy od tego reprezentowanego przez (!) Tibię. Mimo to, gra może się spodobać i bawić. Polecam grać wraz z przyjaciółmi.

P.S.: Jeśli nie chcecie stać się bezmózgimi zombie, odrazu po instalacji wyłączcie muzyke.
b) never w żadnej grze. D:
c) tylko od 90+ lvl / CW.
d) a kto byłby aż takim masochistą...

RM'a first? Chyba tylko poto żeby pomagał innym klassom ( w sensie własnym klassom , ew kolegom , ew dla siebie jak sie ma 2 kompy tak jak ja ) jakie się robi w przyszłości bo RMy to tak własciwie z loota nic nie dostają , praktycznie to samo lvlupowanie , a wiadomo że w takich grach to zarabianie mostly kasy i show off , eventualnie kupienie co ci się podoba nie patrząc czy cena jest odpowiednia czy wyższa o 5m... 5m ... co to tam jest ^^

Fortuna na GP ? looser.

A PvP jest wrecz spoko w DM i na Siege , ja nie narzekam.

Co do muzyki to akurat się zgadzam.

A tak na nawiasię to nie tak trudno zarobić w flyffie , wystarczy znaleść ten magiczny sposób który ja znalazłem i zarabiam + - 50-100m/day (4-8h) [ nie wliczając czasu który zlatuje na robienie shop , ale ma się 2 kompy to np. ^^ ]

Ostatnio edytowany przez Illya_von_Einzbern - 08-08-2008 o 02:01.
Illya_von_Einzbern jest offline   Odpowiedz z Cytatem