Cytuj:
Nie wiem jak to możliwe O_O, może ma jakiegoś buga? O_O Albo po prostu robią aoe i tak wykrywają tego twojego roguea xD
|
Żeby to AoE było, to by isę nikt nie dziwił. Ale ani to, ani żadna dota.
Nie wiem czy to raportował do GMa, ale nieważne
Cytuj:
AHA! Chcesz się wyśmiewać? Proszę bardzo! xD Jeśli przyjrzysz się mojej wypowiedzi, zauważysz, że bynajmniej nie ma ona typowego charakteru mówiącego wyłącznie o 1 osobie. Miałem na myśli cały team, bo w końcu o tym mówimy. (Twój kot został odwrócony ogonem)
|
Nie ma ona charakteru mówiącego o jakiejkolwiek osobie. Ale łątwiej odnieść ją do określenia 1 vs 1 niż team vs team
Cytuj:
No dobra, tu mnie masz.. Ehh ... W ogole co to ma być?! >.< Cholerni druidzi nienawidzę ich!
Ja pierdolę, długa ta dyskusja się zrobiła a ponieważ w kilku postach to muszę zjeżdżać w dół cholernie długo
|
Teraz rozumiesz co czuję gdy walcze z tym cholerstwem =f
Cytuj:
Hmm... No niekoniecznie trzeba gadać o typowych osiągnięciach, mogliby się pobawić w RP, napewno by się rozkręciło xD (Pewnie Dreathan by tam wjechał on kocha RP xD)
|
Taaa... Ja nakręcam RP na general chacie gdzie jestem moim altem (obecnie lvl 16

). RP opiera się na sparcia, sparta surprise (robione z ciasteczek) i kimś kto będzie jeść obiad w piekle. A potem... Potem to jest barrens chat pełną gębą - czyli głupie gadki porzucające jakiekolwiek zasady logiki