Zobacz pojedynczy post
stary 08-08-2008, 01:31   #233
eerion
CS Tibia.pl Team

eerion's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2003
Lokacja: Utopia
Wpisy bloga: 2

Stan: Niegrający
eerion ma numer GG 4323111
Domyślny

Cytuj:
Nie wiem jak to możliwe O_O, może ma jakiegoś buga? O_O Albo po prostu robią aoe i tak wykrywają tego twojego roguea xD
Żeby to AoE było, to by isę nikt nie dziwił. Ale ani to, ani żadna dota.
Nie wiem czy to raportował do GMa, ale nieważne

Cytuj:
AHA! Chcesz się wyśmiewać? Proszę bardzo! xD Jeśli przyjrzysz się mojej wypowiedzi, zauważysz, że bynajmniej nie ma ona typowego charakteru mówiącego wyłącznie o 1 osobie. Miałem na myśli cały team, bo w końcu o tym mówimy. (Twój kot został odwrócony ogonem)
Nie ma ona charakteru mówiącego o jakiejkolwiek osobie. Ale łątwiej odnieść ją do określenia 1 vs 1 niż team vs team

Cytuj:
No dobra, tu mnie masz.. Ehh ... W ogole co to ma być?! >.< Cholerni druidzi nienawidzę ich!

Ja pierdolę, długa ta dyskusja się zrobiła a ponieważ w kilku postach to muszę zjeżdżać w dół cholernie długo
Teraz rozumiesz co czuję gdy walcze z tym cholerstwem =f

Cytuj:
Hmm... No niekoniecznie trzeba gadać o typowych osiągnięciach, mogliby się pobawić w RP, napewno by się rozkręciło xD (Pewnie Dreathan by tam wjechał on kocha RP xD)
Taaa... Ja nakręcam RP na general chacie gdzie jestem moim altem (obecnie lvl 16 ). RP opiera się na sparcia, sparta surprise (robione z ciasteczek) i kimś kto będzie jeść obiad w piekle. A potem... Potem to jest barrens chat pełną gębą - czyli głupie gadki porzucające jakiekolwiek zasady logiki
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime

eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.
eerion jest offline   Odpowiedz z Cytatem