Zobacz pojedynczy post
stary 05-01-2005, 23:54   #49
Neho
Użytkownik Forum

Neho's Avatar

Data dołączenia: 28 08 2004
Lokacja: Łódź

Profesja: Elder Druid
Poziom: 71
Skille: 22/20
Poziom mag.: 51
Neho ma numer GG 4742311
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yarczaz
Oczywiscie ze tak ! Zaczyna sie tak : Najpierw loguje sie moim knajciorem i włańczam tibie GG. Następnie luguje sie po kolei moimi czterema UH-makerami, i chowam ich w zaciszne miejsce, tak by nikt im nie przeszkadzal, i ide expowac knajtem. A jak chcem nim potrenowac to włanczam macro na łowienie ryb i spalanie many i na mc przyprowadzam knighta mojego kolegi. W czasie gdy postacie trenują ja ide na dwór. Jedyne czego mi brakuje do szczęscia to PaCC-Makera
A na serio to zadnych programików bo nie chcem hacka mieć ...

Reebow, rób PaCC makera
Sorry, aci co używaja cheatow i robia tak jak opisales w zarcie sa skonczonymi idotami.... Ludzie, którzy zarabiają expiąc np w cyclopolis po kilka godzin, robiąc lvel aby móc iść na questy są godni rozmowy z nimi, a inni kase na spzret robsiz sellujac uhy i robiąc na seibie na hunty. Jak gralem jeszcze w tibie to stojacych drutów obok siebie zabijałem na miejscu bez pytania czy polak, bo mało mnie to obchodziło. Używanei wspomagaczy dyskwalfikuje ich na starcie i stawwia w postaci nooba, szkoda, że gm-y sa tak rzadko bo powinni dawac bana na IP albo na all konta.

Ostatnio edytowany przez Neho - 05-01-2005 o 23:57.
Neho jest offline   Odpowiedz z Cytatem