Zobacz pojedynczy post
stary 08-08-2008, 13:32   #50
LarvaExotech
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 05 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vil Pokaż post
za starych dobrych czasow 200 EK mial na tyle duza sile czarow, ze latal po tombie tracac 1 runke gfb na pokoj, zabijajac nia przy dobrych wiatrach do 10 stworkow klasy od stalkera do vampa. Jestem pewien ze lepiej na tym wychodzil niz knighci teraz, obdarowani watpliwej jakosci "wielkimi" hitami w zamian za utrate wszystkiego co sie wiaze z magia.
a nie uwazasz ze to troche wypacza sens tej profesji? wtedy nie mozna bylo nazwac tego knightem tylko sorcem ktory ma slabsza sile magii ale wiecej hp.

moim zdaniem jest dobrze, a i nie rozumiem jak mozna mowic ze zlurowanie na siebie dwoch smokow wychodzi lepiej na korzysc sorcow - przeciez to oni maja najwieksze prawdopodobienstwo ze sie wyloza?

a i tez jakos nie widze tego "mniejszego waste sorca" na smokach - mi schodzi jeden-dwa poty na smoka podczas gdy on musi wydac ~300 many na same frigo (a atakuje co dwie sekundy a nie jak niedawno, co jedna..), nie liczac juz leczenia i prawdopobienstwa wylozenia sie w przypadku laga, zlurowania na siebie wiekszej liczby smokow czy dla...

juz nie wspomne o boskim hp sorca podczas pvp - ja spokojnie wytrzymalem atak trzech postaci z poziomami podobnymi do mojego podczas gdy sorc zlozyl by sie na jedno combo (co to jest 300 hp w porownaniu do 900?