Cytuj:
Oryginalnie napisane przez holuu
Crassus nie twojego rla tylko Rekina bo z nim sharujesz tak jak Ace. Dobra, przypomniec ci K legi I dsm ktore zajebales carpie, hmm? no wlasnie... Dalej, ja ciagle kupuje chary na silverze zeby tylko tu pograć? Nie, ja wlasnie chce sprzedac zeby juz nie grac a ty od czasów neoxera kazdy char to kupiony. Widzisz jaka ciota jestes gramy na silverze okolo 3 lata w tym ftp istnieje z 2 lata bodajze i co? Zawsze kazdego chara ci huncili a teraz co? Wchodzisz im w dupy ze az cie nie widac. Wiem co mi odpiszesz ze Fernando czy chuj wie kto to twoj pro evul ziom i chcial cie w ftp. Szkoda tylko ze zapomniales juz jak Aervaniego wychujales, obiecal POI za 200k od osoby to pierwszy chetny byles zeby dojsc do Sixth Alliance (bo wtedy taka gildia byla), POI nie bylo i co zjebales do ftp. Wole opierdolic jakies glupie pixele w tej grze niz byc jebanym traitorem jak ty. I nie odpisuj ze Math odpisywal ci tylko jak potrzebowal pomocy czy cos bo to kolejna glupia wymówka ktora slyszalem z 10 razy.
|
AHHAHAHAHAHAHAHH!!
Powtórze! SAUHUHAuahuAHUAUHA!!!!
XDDDDD!!
1. Crassus nie jest i nie był Rekina.
2. K Legi i DSM to ty zajebałeś Carpie o czym sam Rafał mi i kilku innym osobom opowiadał, że później jak cie przestraszylli w rl że ci najebią to all oddałeś ;D
3. Crass qpiony na 30 lv, Emeric na 40, Neoxer od zera, Ace na 80, tak jak ty Moradina na 80

4. Napisalem ze nie wiem jeszcze CZY DOJDE i ze to zalezy czy pojdzie cale stare SA, a ze Erik nie poszedl to tez zostalem.
5. W FTP poi mam za fri <3
6. Niestety ale z Mathem to prawda, nie musisz w to wierzyc, bo pedalowi i zlodziejowi nie musze nic tlumaczyc ;D