Cytuj:
Oryginalnie napisane przez JeMioUsZeK
Pierdoli to mnie czy hackujesz czy nie ale jestes zlodziej bo ojebales duzo ludzi ii nie pierdol ze tyle razy hacki byly -.-
|
hmm... Pierdolisz to ty kochane dziecko

Okradłem cie?? albo ktoś z mojego chara?? NIE!!!
Wiec sie odpierdol ze tak powiem grzecznie
W all karierze miałem 3 hacki:
1)Gdy grałem jeszcze druildem 2 dni przed zakupem pacc

z 2 lata temu.
2)Ten o którym już wspominałem TEmat: SOV
3) 3 dni temu -,-
Jesli mi powiesz o SOV,ie to ci odpowiem to co napsiałem kilak postów up.
Gdy odzyskałem chara zobowiazałem się do oddania go(SOV,a) gdy zrobie Annichilato Room Quest -,- i słowa dotrzymam.
Jest jeszcze jedna osoba która niby okradłem -,-
A mianowicie Aveno Mortis!!! nie obchodzi mnie co on na ten temat myśli nie zrobiłem tego !!!
Moje zdanie:
Bot z niewiadomego źrudła=hacked

Aveno był kiedyś moim kumplem

szkoda ze stało się jak sie stało (i zmieniło się wszystko miedzy nami bo był on dobrym kumplem

)
on nadal myśli ze to ja okradłem jego domek lecz nie wiedziałem nawet że posiada inva do jego domku -,-, gdyż po wpuszczeniu mnie i zrobieniu ss,ow usunoł mój nick z listy ludzi mogących wchodzić do jego domku... Wiem to bo gdy byłem w domku automatycznie wyrzuciło mnie z niego
Aveno Nie obraź się ale moim zdaniem jesteś głupi... bo po co miał bym chęć pożyczać ci ostatnie kilka "k" gp które posiadałem jeśli niby to ja cie okradłem!!!
P.S
Gdy ściągłeś tego bota ściągłem go też, po tym gdy cie ktoś okradł przeskanowałem system i NOD32 wykrył u mnie trojana
P.S 2
Ja gdybym nawet zabrał komuś coś to nie jest to kradzież ponieważ przezucil by tylko te RZczy z 1 chara na 2 a all chary i itemki są własnością CipSoftu
"P.S 2" <JOKE>
Lecz tego NIE ZROBIŁEM
Lecz nie zrobiłem tego
Pozdro All