Cytuj:
Oryginalnie napisane przez holuu
Ace kupiony na bodajze 86.
Ja moradina na 62, z reszta zapytaj shortysa  Ja carpie zajebalem cale eq a za kilka h oddalem bo sobie jaja z tego robilem jak sie dal zlapac na key loggera. Ty mu zajebales k legi i dsm i wkrecales ze to hacker ukradl a jak wyszlo ze nie hacker tylko ty to sie zesrales i oddales z jakiegos noob chara zeby nie bylo na ciebie. Jebany traitor... I nie pierdol bo Math mi kopiowal rozmowy tylko dlatego chciales dojsc do nas bo tani POI byl a ze nie wyszlo to wylizales kilka rowów w ftp. Chociaz i tak gowno robisz w tym ftp bo tylko padasz i hajs od Asena pozyczasz na blessy. Czemu nie odpisales na to ze kazdego chara ftp ci huncilo a teraz jestes z nimi? Smutna prawda wlazidupie?
|
UHAUHahu! Do ludzi malo inteligentnych bede wypisywal w punktach bo inaczej nie zrozumieja (czyt. ty)
1. Ojebales carpe "dla jaj", hahahaha dobry zarcik, powiedzieli ze ci wpierdola, to sie przestraszyles i oddales taka jest prawda

2. AHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA Z TYM MATHEM TO NAJLEPSZA BANIA! XDDD Po pierwsze Math do mnie z tekstem czy dojde do jego gildii mimo ze bede musial dac 100k wiecej, a jak nie wierzysz moge napisac i zrobic foto specjalnie dla ciebie o*******@czu
3. Nic nie robie? 6 Fragow

Tak pozyczylem od asena na blessy 30k, lepiej pozyczyc niz zapierdolic tak jak ty leszczu ;DDD
4. Ktorego chara mi ftp zhuncilo? XDDDDDDD