Zobacz pojedynczy post
stary 08-08-2008, 23:15   #40
Dragon-Fly
Arbiter Elegantiarum

Dragon-Fly's Avatar

Data dołączenia: 10 01 2008
Wpisy bloga: 2

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Artanaro
Profesja: Knight
Świat: Menera/Nebula
Poziom: 45
Skille: ~70
Poziom mag.: 5
Dragon-Fly ma login Tlenu dragonflyer@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vavi Pokaż post
Ziom, co ty wiesz o polityce międzynarodowej? Nie wiem nic, tylko spekuluję. Podobnie ty, gówno wiesz o tym wszystkim i nie masz prawa nikogo pouczać. Jesteśmy dla 'wyższych' ścierwem i oboje dobrze wiemy, że nic nie wiemy. Jakim więc prawem zwracasz się tak do mnie? Fak ju. Na świecie są rzeczy, które się filozofom nie śniły. Te swoje bajki o bohaterach kontrwywiadu wsadź sobie w dupę, bo to tylko nędzna propaganda. Myślisz, że ktoś tu mówi prawdę? Jesteś naiwny i najzwyczajniej w świecie mało wiesz.

Głupku, czytaj. Proszę cię.
Zawiodłem się. Myślę sobie - o, będzie jakiś kulturalna, na poziomie dyskusja. Że spotkałem kogoś w temacie. No niestety - zawiodłem się .
Naiwny możesz być Ty, skoro wierzysz mediom, czyli 1/5 całej prawdy. Nie wypowiadałbym się, jakbym nie interesował się tematem i nie rozmawiał z kimś, kto się zna na tym lepiej.
Ale po mnie jedziesz... "bajki", "naiwny", "gówno wiesz", "nie masz prawa pouczać" - 4/10, bo takie troszkę prymitywne i kompromitujące.

Sorka, ale z ku**ami nie tańczę :*.

@Down: Kozak. No to cze.
@Down: Szkoda, że poruszasz sferę wieku i wykształcenia. Ja, czytając Twoje posty wnioskuję, że może i masz ukończoną którąś z wyższych szkół, ale nie prezentujesz zbyt wysokiego poziomu kultury osobistej...

Ostatnio edytowany przez Dragon-Fly - 08-08-2008 o 23:28.
Dragon-Fly jest offline   Odpowiedz z Cytatem