Zobacz pojedynczy post
stary 08-08-2008, 23:25   #1
Lunarej
Użytkownik Forum

Lunarej's Avatar

Data dołączenia: 21 08 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Pandoria
Lunarej ma numer GG 6570470
Żarówka Akcja: STOP POLACZKOM!

Witam

Po raz kolejny wchodzę do depo i pierwsze co widzę to: "plx daj coś", i dziś powiedziałem dość!.Chcę zacząć akcję: "Stop Polaczkom" Proszę aby ci którzy są Za ustawić sobie w opisie tą ikonke .Ikona ta będzie reprezentowała że Mamy dość ciągłych "polaczkuf" ,oraz ciągłego błagania o itemy.Pokażmy noobom że Tibia nie należy do nich!!!Oczywiście dopiero zaczynam tę akcję.

Aby wesprzeć akcję nie wystarczy wrzucić do podpisu ub'a.Trzeba walczyć z noobstwem, polaczkami i chamstwem którego jest za dużo.Polaczki/noobki będą "słabnąć" jeżeli nie będziecie odpowiadać na ich "plx itanz" itp. Ignorujcie to, bo odpowiedź typu "spie****j tylko ich nakręca! Nie bądźmy chamscy w stosunku do newbie (przypominam newbie to nie noob!!!) Jak o coś zapta cierpliwie odpowiadać może kiedyś będzie dobrym graczem.Nie dawajcie noobkom itemów (bo jak wielu myśli że mu coś rzuci to się zamknie, Nic bardziej mylnego, będzie teraz biegał po całym depo i błagał o więcej.). I ostatnia ważna rzecz Nie Wyzywajcie się z polaczkami/noobami itp. Bo nie dość że się zdenerwujecie na jego prawdopodobne obelgi o rodzinę, to jeszcze nic tym nie osiągniecie (jest wspaniała opcja Ignore ;D )

PS:
Jeżeli akcja nie będzie się cieszyć powodzeniem ,popularnością skasuję/poproszę o skasowanie tematu.A jeśli będziecie chcieli aby acja działała będę dalej pracował nad jej rozwojem

PS 2:
Na tej stronie w odpowiedzi #11 są inne ub'ary do wyboru

Mam taką prośbę: Jak macie zamiar wpisywać w tym temacie takie debilstwa jak: stop akcji stop polaczkom to proszę piszcie sobie to na jakimś temacie do tego założonym aby krytykować innych.

Pamiętaj: Jeden głos nic nie zmieni... ale chór tak!

Strona internetowa akcji już powstała!: www.stoppolaczkom.tnb.pl

Masz dość "PLX ITANZ AJM HAKED" ? - wejdź i razem stańmy przeciwko Polaczkom! KLIKNIJ TUTAJ , i dołącz do akcji STOP polaczkom.

Pozdrawiam Lunarej

Ostatnio edytowany przez Lunarej - 29-08-2008 o 11:42.
Lunarej jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.