Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Orreus
Aha czyli cipsoft stworzył tą wysepkę po to żeby pośmiać się nad ludźmi którzy chcą go zdobyć?
|
A dlaczego nie? Naprawdę macie wielką wyobraźnię... Przecież było tyle teorii dotyczących nawet mojego "spajka". Poza tym, nie można zrobić ozdoby... czy nawet zachęty do grania? Przypomnij sobie także historię z wieżą na wzgórzach...
Cytuj:
Co do tych ksiąg to była jakaś tam historia o bohaterach którzy zeszli w głębiny ziemi żeby walczyć z potworami i wszyscy zginęli oprócz jednego który odrodził się jako ghoul i został zamurowany a mur z czasem zaczynał pękać (nie wiem czy dobrze mówię ale gdzieś o tym czytałem)
|
Czy każda książka oznacza questa? Nie wydaje mi się. Wiem, o którą książkę chodzi, lecz niestety, nie mogłam jej teraz odnaleźć. Jak zapewne dobrze wiesz, nie należy ich zawsze traktować serio. Poza tym, mogli stworzyć początek jakiegoś questa, zaś jego zakończenie zostanie dopiero później dodane...
Cytuj:
A co do słów to chodziło mi o te słynne słowa
"Szukacie daleko a rozwiązanie macie pod nosem" czy jakoś tak
|
Podobno powiedział także, że odkryte zostało niecałe 50% questow (nie pamiętam dokładnie ile, na mainie mniej niż na rooku). A kto powiedział, że te questy da się rozwiązać ; )? Przykładem może być słynne POI lub "The Kissing Pig".