Temat: Only Honera
Zobacz pojedynczy post
stary 09-08-2008, 12:31   #8585
freeman_xtr
Użytkownik Forum

freeman_xtr's Avatar

Data dołączenia: 05 04 2007

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Honera
Poziom: 106
Skille: nvm
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez NewYogih Pokaż post
THX SPAW
cut

Calfre Etuana - Kojarzy mnie się najbardziej z thiefem który okradł (bo nie Monika nie okradła do Ciebie nic nie mam) : Spawcia (powiedzmy że to był niby haker) 1,5kk , Nikaia to samo co u Spawcia tylko na mniejszą sumę, mnie softy(450k), Kamixa na 370k? Nie wiem dokładnie na ile, ciekawe ile osób jeszcze ? Teraz nasuwa mnie się pytanie czemu? Dla chęci zysku, kupna rodzinnego samochodu? Może ale żeby kumpli okradać ja ci zaufałem a zaufanie trudno zdobyć przynajmniej moje. Dzisiaj (sobota) około 02:15 zacząłem do ciebie pisać lecz nie otrzymałem odpowiedzi. Wstydzisz się teko co zrobiłeś czy po prostu się boisz odpisać ?
Według mnie Alex miał wielkiego farta , że go nie okradłeś a dał ci passy i dokończyłeś mu poi tera po tym zdarzeniu myślę ,że nikt ci więcej nie zaufa.

...

Pozdrawiam Yogih Zamias
No niestety ... zawsze znajdą się takie kurwy którym jest mało i kosztem innych bedą chcieli zyskać więcej i więcej ... A największym chamstwem/skurwysyństwem jest okradanie tych których wiemy że nam zaufają ...

Najbardziej żałosne jest tłumaczenie "straciłeś to przez naiwność" ... bo w ten sposób Thief próbuje sobie tłumaczyć słuszność tego co zrobił ;s

Trzeba też dodać iż skradzione pieniądze mają swoją prawdziwą wartość w złotówkach ... i to czasem nie małą ... tak więc :

J-E-B-A-Ć <> Z-Ł-O-D-Z-I-E-J-I

R.I.P