Heheh ja napisze tak - Iridia jaka by niebyla zawsze mnie przyciagała. Byli ludzie kturych mozna bylo szanowac, ale potem okazali sie mendami, ale i sa ludzie kturych sie szanuje i sa kolesiami kturych warto szanowac. Kumple stali sie wrogami a wrodzy kumplami ale niema co ukrywac taka jest ta gra ... nieraz ufalem ludziom ktuzy potem mnie okradli, dlatego jezeli ufasz to tylko sobie i swoim realom. Iridia jest taka jak i inne servery PA jest wszedzie poto sa woiny oto kto ma zadzic i kto ma prawo na wszystko, niema co sie oszukiwac, szukalem serverów gdzie bede mial spokuj zeby byl spokój ale niema takich a non-pvp to niejest zadna frajda... zero sadysfakcji. Dlatego pozostalem na iridi. Na zakonczenie mojej wypowiedzi chcialbym powiedziec conieco na temat poczatku ... poczatek byl a konca niewidac ...bylo proste jak mewtu, lubo, i vincento doszli do arc ze to oni beda zadzic i tak sie stalo. Z tym ze na ich strone doszła połowa arc ale to juz inna bajka oni sa ludzimi stwozonymi do włady przyklad z test server jak oni pokazali swoja moc zabijajc MDW (Mateusz dragon wielki). Całe Virtue sa naprawde doswiadczonymi graczami, nietwierdze ze arc nie ale swozyli z tej gildi noobostwo potym jak odbili od nich Chealino.. Mendill.. Itp.
Moim zdaniem Irdia jest idento jak inne pvp servery, przyklad Furory PA jest Kyra PA jest i to moze jeszcze wieksze.
Pozdrowienia dla takich jak Eternal karolek i jego samego.
|