Zobacz pojedynczy post
stary 09-08-2008, 18:23   #60
Kruul
Zbanowany

Data dołączenia: 18 06 2008
Lokacja: ciemnogrut

Świat: rurznie kurwa
Poziom: ej
Skille: 13/38
Poziom mag.: !!
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Duke Dran Pokaż post
I jakie wrażenia?

Jedną z ważniejszych rzeczy, jakie powinniśmy spełnić, my gracze to pokazać R*, że nadal opłaca się inwestować w rynek PC przy tak dużym piractwie na lewo i prawo. Na mnie już mogą liczyć. Ciekawe czy będzie jakieś wydanie kolekcjonerskie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tompior Pokaż post
Widzisz. W ciagu 1 dnia ze sprzedazy konsolowej wersji zarobili 500 milionow. W ciagu kilku lat sprzedazy wersji na PC nie zarobia nawet 1/10 tej kwoty. Jedyna nadzieja w tym, ze ludzie beda kupowac oryginaly ze wzglegu na tryb multiplayer...
Nie wiem czy zauważyliście ale we wszytskich wywiadach zawsze mówiono, że na pc gta IV nie wyjdzie. I chodziło o to żeby ludzie pokupowali xboxy tylko dla gta IV (w Anglii, USA to popularne) i udało im się to, a teraz wydają na pc i dodatkowy zarobek, a co do piractwa to w naszym kraju jest duże ale w tych bardziej rozwiniętych to już prawie znikome, większość ściągających to i tak by nie kupiła bo nie mają pieniędzy i przez ściąganie firma nie straci nic bo i tak by nie zyskała.

A ja wolałbym najpierw zdobyć piracką grę, zobaczyć czy jest dobra i dopiero wtedy kupić - chyba że lubicie płacić za gnioty (nie wnikam w to). Ale jak gra jest do dupy to nie powinniśmy płacić twórcom, niech przy kolejnych się wysilą.

To jest tak jak z filmami Film 1 jest fajny, ale zazwyczaj Film 2 jest już do dupy ale pierwsza część była fajna więc wiele osób pójdzie do kina, kupi dvd, a później narzekają, że syf ale producent kasę zbił bo jedynka była fajna i ludzie są przekonani po tytule, że dwójka będzie taka sama, a może lepsza i płacą żeby oglądnąć :/

Ostatnio edytowany przez Kruul - 09-08-2008 o 18:27. Powód: takie jest rzycie haha
Kruul jest offline   Odpowiedz z Cytatem